-->
Respawn Entertainment, Titanfall’u Duyurdu

Bir Neslin Oyun Anlayışını Değiştiren Vizyonerler Geri Döndü… Ve Bunu Tekrar Yapmaya Hazırlar Oyun 2014’te Xbox Platformuna – Xbox One ve Xbox 360 – ve PC’ye Özel Olarak Gelecek. 10 Haziran 2013 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ve bağımsız video oyun geliştiricisi Respawn Entertainment bugün stüdyonun ilk oyunu Titanfall™’un duyurusunu yaptı. Call of Duty’nin yaratıcılarından […]

12.06.2013 | ulasufuk

Bir Neslin Oyun Anlayışını Değiştiren Vizyonerler Geri Döndü… Ve Bunu Tekrar Yapmaya Hazırlar

Oyun 2014’te Xbox Platformuna – Xbox One ve Xbox 360 – ve PC’ye Özel Olarak Gelecek. 10 Haziran 2013 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ve bağımsız video oyun geliştiricisi Respawn Entertainment bugün stüdyonun ilk oyunu Titanfall™’un duyurusunu yaptı. Call of Duty’nin yaratıcılarından biri ve Call of Duty serisinin ardındaki diğer önemli geliştiriciler tarafından hazırlanmakta olan Titanfall üzerindeki üç yıllık gizemin ardından E3 2013’ün en merakla beklenen oyunlarından biriydi. Respawn’daki vizyonerler Titanfall ile birinci şahıs aksiyon oyunlarındaki deneyimlerinden ilham alarak, yepyeni bir evren yaratarak oyun tasarımına yeni bir yaklaşım getiriyorlar. Tamamen çokluoyuncu odaklı olacak oyun yüksek tempolu çokluoyuncu aksiyonunu, sefer modlarının geleneksel kahramanlık anlarıyla birleştirecek. Savaşların yıprattığı uzak bir gelecekte geçen oyunda oyuncular elit saldırı Pilotları ile çevik, ağır zırhlı, 7,5 metre boyundaki Titanlar arasında geçiş yapma özgürlüğüne sahip olacaklar.

“Sektör için heyecan verici zamanlardan geçiyoruz ve Titanfall’u duyurmak için bundan daha uygun bir an olamazdı,” diyor Call of Duty Yaratıcılarından, Respawn Entertainment Kurucu Ortağı Vince Zampella. “Respawn olarak tüm tutkumuz oyunlar, kendimizi yeni nesil için son derece heyecan verici bir oyun yaratmaya odaklamış haldeyiz.”

Titanfall evreni küçük ile devi, doğal ile sanayi ürününü, insan ile makineyi karşı karşıya getiriyor. Oyun elit Pilotlar rolündeki oyuncuları Interstellar Manufactuting Corporation (IMC) ile Militia arasındaki çatışmanın tam ortasına bırakıyor. Pilot ile Titan arasında istedikleri gibi geçiş yapma yeteneğine sahip oyuncular taktiklerini anlık olarak değiştirebilecek, duruma göre ister saldırıp ister kaçabilecekler. Titanfall Oyun Direktörü Steve Fukuda şunları ekliyor, “Çokluoyuncu deneyimini sinematik görüntülerle renklendirmeye ek olarak türdeki alışılmış savaş ve hareket biçimlerinde de yeniliğe gidiyoruz. Titanfall birinci şahıs shooter türünde hareket etmenin ve savaşmanın birbirinden tamamen farklı iki yoluna da eşit önem vererek ortaya çok farklı bir oyun çıkaracak. Bu iki farklı yolun birleşimi, Titanfall’un kendine özgü kimliğinin en büyük parçasını oluşturuyor.”



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!