-->
Playstore’da “Hitman Absolution” Oyununa Büyük İndirim

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da “Hitman” serisinin takipçilerinin kaçırmaması gereken bir kampanya başladı. Oyun dünyasının fenomen karakteri Ajan 47’nin son macerası “Hitman Absolution”, kısa süreliğine 100 TL yerine 24 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da “Hitman Absolution” kampanyası başladı. 2000’li yıllara damgasını vuran muhteşem oyun serisi “Hitman”in […]

21.06.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da “Hitman” serisinin takipçilerinin kaçırmaması gereken bir kampanya başladı. Oyun dünyasının fenomen karakteri Ajan 47’nin son macerası “Hitman Absolution”, kısa süreliğine 100 TL yerine 24 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da “Hitman Absolution” kampanyası başladı. 2000’li yıllara damgasını vuran muhteşem oyun serisi “Hitman”in son  oyunu olan “Hitman Absolution”, kaçırılmaması gereken bir indirim oranıyla Playstore’da oyunseverleri bekliyor. Playstore, dünyanın en ölümcül suikastçisi Ajan 47’nin bu son oyununu kısa süreliğine 100 TL yerine 24 TL’ye sunuyor.

“Hitman Absolution” kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/hitman-absolution

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz