-->
League of Legends, Şimdi ESET NOD32 İle Birlikte

Global antivirüs yazılım kuruluşu ESET, şimdi NOD32 ve Smart Security ürünlerinin bireysel sürümlerinde, dünyanın en çok oynanan online PC oyunuLeague of Legends’in DVD’sini armağan ediyor. Sınırlı sayıda sunulacak bu özel DVD’de, Ashe adlı şampiyon da ücretsiz olarak oyuna dahil oluyor. Riot Games’in geliştirdiği MOBA türündeki League of Legends, bugün dünyada her ay 32 milyon kişi, Türkiye’de ise […]

27.06.2013 | ulasufuk

Global antivirüs yazılım kuruluşu ESET, şimdi NOD32 ve Smart Security ürünlerinin bireysel sürümlerinde, dünyanın en çok oynanan online PC oyunuLeague of Legends’in DVD’sini armağan ediyor. Sınırlı sayıda sunulacak bu özel DVD’de, Ashe adlı şampiyon da ücretsiz olarak oyuna dahil oluyor.

Riot Games’in geliştirdiği MOBA türündeki League of Legends, bugün dünyada her ay 32 milyon kişi, Türkiye’de ise yüzbinlerce  kişi tarafından oynanıyor. 1 milyar 300 milyonu aşan oyun saatiyle dünyanın en çok oynanan online PC oyunu olarak öne çıkan League of Legends, şimdi ESET güvenlik ürünleriyle birlikte sunuluyor.

Tek kullanıcılı ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security ürünlerinde League of Legends’in DVD’si armağan olarak veriliyor. Sınırlı sayıdaki ürünle birlikte verilen oyun DVD’leri, Haziran ayı itibarıyla tüm Türkiye’deki ESET bayilerinde yer alıyor.

Neden League of Legends?

League of Legends, aslında internetten indirilip ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ancak online oyun tutkunlarının en büyük sıkıntısı olan kota aşımı sorunu ile uğraşmamanız için oyunun DVD’si önemli bir destek olacak.

Türkçe olarak sunulan oyun DVD’sinde Ashe adlı şampiyon da armağan ediliyor.  Buzdan oklar kullanarak rakiplerine zorlu anlar yaşatan Ashe, işlevsel yetenekleriyle oyunun en güçlü çatışma başlatıcılarından biri olarak değerlendiriliyor.

Gamer Mode – Oyun Modu ile güvenli oynayın!

ESET olarak online oyun tutkunlarına, hem güvenli hem de kota aşım kaygısı olmadan keyifli oyun imkanı sunmak istediklerini belirten ESET Türkiye Satış Müdürü Barbaros Akkoyunlu, “Online oyun oynayanlar, oyunları yavaşlattığı gerekçesiyle antivirüs yazılımlarını zaman zaman devreden çıkarıyor. Oysa virüs bulaşımını engelemek adına korunmayı sürdürmek gerekir. ESET NOD32 ve ESET Smart Security ürünlerinde bulunan Gamer Mode uygulaması, antivirüs korumasını devreden çıkarmadan ve bilgisayarın performansını düşürmeden, güvenle internet üzerinden oyun oynamaya imkan veriyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sağlayan kuruluş olarak, kullanıcılarımıza League of Legends  ile hem keyifli hem de güvenli oyun oynama imkanı sunmak istiyoruz“ açıklamasını yaptı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!