-->
League of Legends Raflara Çıktı!

Piyasaya çıktığı günden beri online dünyadaki tutkunlarının gönlünde taht kuran ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu ünvanını taşıyan League of Legends, Tiglon ile kutulu olarak tüm satış noktalarında!  Oyunculara sunduğu hizmetler, büyük ödüllü turnuvalar ve sürpriz hediyelerle kısa bir sürede büyük bir oyuncu kitlesini etkisi altına alan ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu […]

13.06.2013 | ulasufuk

Piyasaya çıktığı günden beri online dünyadaki tutkunlarının gönlünde taht kuran ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu ünvanını taşıyan League of Legends, Tiglon ile kutulu olarak tüm satış noktalarında! 

Oyunculara sunduğu hizmetler, büyük ödüllü turnuvalar ve sürpriz hediyelerle kısa bir sürede büyük bir oyuncu kitlesini etkisi altına alan ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu olma ünvanını taşıyan  League of Legends, Tiglon ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde 5 Haziran 2013’ten itibaren tüm satış noktalarında özel bir paket ile DVD formatında satışa sunuluyor. League of Legends oyun DVD’sinin yanı sıra 5 adet şampiyon (Garen, Ashe, Ryze, Annie ve Master Yi), 7 gün boyunca kullanılabilecek XP, 1 günlük IP desteği ve son olarak da Suikastçi Master Yi kostümü için kod ve poster bu özel pakette yer alıyor.

League of Legends keyfini hediyelerle birlikte kutuya sığdıran bu özel paket 30TL yerine 19.99TL fiyatı ile şimdi tüm satış noktalarında.

 

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!