-->
EA ve Dreamworks, Need For Speed Filminin Üzerindeki Örtüyü Kaldırdı

‘Breaking Bad’in Yıldızı Aaron Paul İntikam ve Kefaret Peşinde Yeraltı Yarışları Dünyasına Adım Atacak – 14 Mart 2014’te Sinemalarda Electronic Arts (NASDAQ: EA) ve DreamWorks Studios bugün EA’in çok satan video oyun serisine dayanan ve gelecek sene vizyona girecek olan aksiyon yarış filmi Need for Speed’den ilk sahne arkası görüntülerini yayınladı. Filmin başrol oyuncusu Aaron […]

12.06.2013 | ulasufuk

‘Breaking Bad’in Yıldızı Aaron Paul İntikam ve Kefaret Peşinde Yeraltı Yarışları Dünyasına Adım Atacak – 14 Mart 2014’te Sinemalarda

Electronic Arts (NASDAQ: EA) ve DreamWorks Studios bugün EA’in çok satan video oyun serisine dayanan ve gelecek sene vizyona girecek olan aksiyon yarış filmi Need for Speed’den ilk sahne arkası görüntülerini yayınladı. Filmin başrol oyuncusu Aaron Paul (Breaking Bad)

” sırasında sahneye çıkarak görüntüleri filmde kullandığı özel yapım Ford Mustane eşliğinde sundu. Bu araba film için DreamWorks ile Ford Motor Company arasında yapılan özel işbirliğinin bir ürünü. Türünün tek örneği olan bu araba büyük merakla beklenen ve 19 Kasım 2013’te piyasaya çıkacak video oyunu Need for Speed Rivals’a da beyaz perdeden geçiş yapacak.

Need for Speed 1960 ve 70’lerin müthiş araba kültürü filmlerine saygı duruşunda bulunuyor ve Amerika’nın açık yol efsanelerini bu kadar çekici hale getiren her şeyi beyaz perdeye taşıyor. Hikaye kahramanlarımızın intikam amaçlı başladıkları, ama sonradan farklı bir yön alan zorlu yolculuklarını konu alıyor. Need for Speed’in oyun tarihinin en çok satan serilerinden biri haline getiren tüm özellikleri, birbirinden çekici arabaları, epik kovalama sahnelerini ve yüksek tempolu aksiyonu içinde bulunduran filmin başrollerinde Aaron Paul, Imogen Poots (V for Vendetta) ve Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger) yer alıyor. Hikayesi George Gatins ve kardeşi John Gatins (Flight) tarafından kaleme alınan Need for Speed’in yönetmen koltuğunda ise Scott Waugh (Act of Valor) bulunuyor. Film tüm dünyada 14 Mart 2014’ten itibaren vizyona girecek.

“Need for Speed filminde hayranlarımızın aksiyon yarış filmlerinde görmek istedikleri tüm unsurlar bulunacak – muhteşem arabalar, tehlike dolu sokak yarışları ve aklınızı başınızdan alacak görüntüler,” diyor Need for Speed filminin yönetmeni Scott Waugh. “Amerika’yı baştan uca dolaşacak adrenalin dolu bu hikaye seyircileri koltuklarına yapıştıracak.”

Need for Speed Rivals, EA’in çok satan serisinin en yeni oyunu. Ghost Games ve Criterion Games işbirliği ile geliştirilen Need for Speed Rivals polisler ve yarışçılar arasındaki efsanevi rekabetin heyecanını ekranlarınıza taşıyacak. Oyuncular polis veya yarışçı olarak oynayabilecek, her iki tarafa özgü yüksek riskli mücadelelere katılacak, ödüller kazanacak ve yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklar. Bu sefer risk her zamankinden çok olacak, çünkü yarışçılar yakalandıkları taktirde topladıkları tüm Hız Puanlarını kaybedecekler. Frostbite™ 3 motorunu kullanan Need for Speed Rivals’ın sunduğu devrim yaratacak AllDrive sistemi tek kişilik oyun ile çokluoyuncu arasındaki çizgiyi ortadan kaldıracak ve oyuncuları otomatik olarak arkadaşlarının yarış dünyalarına bağlayacak. Yollar birbiriyle kesişecek ve birbirinin aynısı iki anın yaşanmayacağı bir dünya yaratacak.

Need for Speed Rivals 19 Kasım 2013’te Microsoft Xbox 360® oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için piyasaya çıkacak. Oyun daha sonra ise Microsoft Xbox One® oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 için de satışa sunulacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!