-->
Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition PC’ye Geliyor

En çok satan Castlevania destanı Ağustos ayında PC oyuncuları ile buluşuyor Konami Digital Entertainment GmbH, büyük başarılara imza atmış olan Castlevania: Lords of Shadow’un Ultimate Edition şeklinde kutulu olarak Windows PC için Ağustos ayında piyasada olacağını duyurdu. PlayStation®3 ve Xbox 360® için çıktığı günden itibaren etkileyici bir satış başarısına ulaşan Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania […]

05.06.2013 | ulasufuk

En çok satan Castlevania destanı Ağustos ayında PC oyuncuları ile buluşuyor

Konami Digital Entertainment GmbH, büyük başarılara imza atmış olan Castlevania: Lords of Shadow’un Ultimate Edition şeklinde kutulu olarak Windows PC için Ağustos ayında piyasada olacağını duyurdu.

PlayStation®3 ve Xbox 360® için çıktığı günden itibaren etkileyici bir satış başarısına ulaşan Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania mitolojisine karanlık ve göz alıcı bir bakış sunuyor. PC versiyonunda ana oyuna ilaveten iki eklenti bölümü yer alacak ve tüm Avrupa’da 29/30 Ağustos’ta kutulu olarak satışa sunulacak.

Bu etkileyici 3D oyun kıyamete sayılı günler kala, karanlık güçlerin Dünya’yı esir aldığı bir dönemde geçiyor. Dünya’nın Cennet ile olan ittifakı karanlık ve kötü bir güç olan, oyuna da ismini veren Lords of Shadow tarafından tehdit edilmektedir. Bu paramparça topraklarda ölülerin ruhları huzur bulamamış halde cirit atmakta, kötülükten doğan yaratıklar canlıların üzerine kabus gibi inerek ölüm kusmaktadır.

Bu noktada devreye masumları doğaüstü güçlere karşı koruyup savunan kutsal şövalyeler grubu Brotherhood of Light’ın bir üyesi olan Gabriel Belmont girer. Çok sevdiği karısı karanlığın kötü güçlerince vahşice katledilmiş ve ruhu sonsuza kadar kapana kısılmıştır. Ne canlı, ne de ölü olan karısı nelerin risk altında olduğuna dair korkunç gerçeğin farkına varır ve Gabriel’e kaderine ve dünyanın kurtuluşuna doğru yol göstermeye başlar.

Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition birçok önemli yenilik de sunuyor:

  • Yeni Özellikler: Ultimate Edition orijinal oyuna ek olarak eklenti içeriği Reverie ve Resurrection’ı da içinde barındırıyor. Ayrıca 1080p HD grafikler kullanan oyun önerilen bilgisayar konfigürasyonunda sabit 60 fps ile çalışıyor,
  • Yeni Hikaye: Oyuncular kendilerini yepyeni bir Lords of Shadow hikayesinin içinde bulacaklar, klasik karakterlerle karşılaşacak ve yan hikayeleri de öğrenecekler.
  • Yeni Silahlar ve Yetenekler: Çok işlevli silahınız Savaş Hacı sayesinde engelleri aşacak ve platform yeteneklerinizi göstereceksiniz. Boşluklardan karşıya sallanacak, dik duvarlara tırmanacak, iple yamaçlardan aşağı inecek, engelleri yakalayıp yoldan çekebileceksiniz.
  • Yeni Titan Savaşları: Korkutucu büyüklükteki dev düşmanlarla karşılaşacak, ilerlemek için özel saldırılara ve hıza ihtiyaç duyacaksınız.
  • Yeni Yerler: Gotik harabeleri, karanlık kaleleri, kurak ormanları ve donmuş toprakları gezeceksiniz. Gabriel’e yolculuğunda yardımcı olacak eşyaları saklayan gizli yerler ve rotalarla dolu devasa bir dünyayı keşfedeceksiniz.

Castlevania Lords of Shadow: Ultimate Edition Windows PC için 29 Ağustos’ta kutulu olarak satışa sunulacak. 

 

BASIN BÜLTENİ

 


 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!