-->
Call of Juarez Gunslinger İnceleme

Az önce de belirttiğim gibi Gunslinger bir fps oyununun sahip olması gereken neredeyse her şeyi sunuyor. Bol silah çeşitliliği, bol aksiyon, gerçekçi oynanış hissi ve dahası. Tabi ufak tefek eksikler mevcut. Mesela yapay zeka konusunda bariz sıkıntılar söz konusu.Ayrıca oyunun çoklu oyuncu modunun olmaması da büyük bir eksiklik. Tabi bu dezavantajı uygun fiyatı ile telafi […]

20.06.2013 | ulasufuk

Az önce de belirttiğim gibi Gunslinger bir fps oyununun sahip olması gereken neredeyse her şeyi sunuyor. Bol silah çeşitliliği, bol aksiyon, gerçekçi oynanış hissi ve dahası. Tabi ufak tefek eksikler mevcut. Mesela yapay zeka konusunda bariz sıkıntılar söz konusu.Ayrıca oyunun çoklu oyuncu modunun olmaması da büyük bir eksiklik. Tabi bu dezavantajı uygun fiyatı ile telafi ediyor. Bunun yanı sıra duello sistemi gibi yenilikçi ve heyecan katıcı özellikler de cabası.
 
Call-of-Juarez-Gunslinger-inceleme3
 
Gunslinger görsellik açısından bakıldığında farklı platformlarda farklı değerlendirmelere tabi tutulmak gerekiyor. Ozellikle konsollar açısından durum pek iç açıcı degil. Bunun yanı sıra pc de orta düzeyin biraz üzerinde bir görsellik söz konusu. Oyunun genel yapısı comic tarzda tasarlandığı icin görsellik açısından keskin dokular yerine, pastel ve daha yumuşak bir doku hakim. Bu genel yapı göze hoş gelen bir şekilde tasarlanmış. Oyunun ses ve müzikleri ise bir kovboy oyununa yakışacak cinsten. Kesinlikle havaya girmenizi sağlıyor.
 
Call-of-Juarez-Gunslinger-inceleme4
 
Genel olarak bakıldığında Call of Juarez Gunslinger serinin genel ortalamasını yükseltecek derecede başarılı bir oyun olmuş. Yapımcıların geçmiş hatalarından ders almış olmaları bu başarının temelini olusturuyor. Yaklaşık on saatlik bir oynanis ise gayet tatmin edici. Zaten keyifli anlatımı sayesinde oyunu bir çırpıda bitirebiliyorsunuz. Türün mudavimleri ve fps hayranları için kaçırılmaması gereken bir yapım olmuş Gunslinger.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!