-->
ARALGAME.COM ve NVIDIA ‘dan Oyun Severlere Müjde!

GIGABYTE GeForce GTX Ekran kartlarında sizleri AralGame.com’da geçerli ekstra* %10 indirim kuponu bekliyor… Oyuncular tarafından en çok tercih edilen ekran kartı markası olan NVIDIA’nın GIGABYTE GeForce GTX* serisi için yeni bir iş birliğine imza attı. Yıl sonuna kadar oyun severler satın alacakları GIGABYTE GeForce GTX serisi ürünlerinden çıkacak özel kodlar sayesinde, AralGame.com adresinde gerçekleştirecekleri alışverişlerde […]

27.06.2013 | ulasufuk

GIGABYTE GeForce GTX Ekran kartlarında sizleri AralGame.com’da geçerli ekstra* %10 indirim kuponu bekliyor…

Oyuncular tarafından en çok tercih edilen ekran kartı markası olan NVIDIA’nın GIGABYTE GeForce GTX* serisi için yeni bir iş birliğine imza attı. Yıl sonuna kadar oyun severler satın alacakları GIGABYTE GeForce GTX serisi ürünlerinden çıkacak özel kodlar sayesinde, AralGame.com adresinde gerçekleştirecekleri alışverişlerde ekstra %10 indirim kazanarak, toplamda perakende satış fiyatı üzerinden % 20 daha avantajlı şekilde oyunlara sahip olma şansını yakalayacaklar.

Yıl sonuna kadar sahip olacağınız GIGABYTE GeForce GTX serisi ile birlikte yeni dönemde çıkmaya hazırlanan en popüler oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

Kampanya 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerlidir.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!