-->
2K, WWE 2K14’ün Kapak Resminde The Rock’ın Bulunacağını Duyurdu

“Halkın Şampiyonu” heyecan verici karizmasını yeni dönem WWE video oyunlarıyla buluşturuyor 2K bugün WWE® 2K14 kapak resminde WWE Süperstarı Dwayne “The Rock®” Johnson’ın bulunacağını duyurdu.  Monday Night Raw®’un geçen akşamki bölümünde yapılan resmi duyuruda “Halkın Şampiyonu” ile ortaklaşa tasarlanan çizim gösterildi. Kapak çizimi ünlü ring pozuyla birlikte The Rock’ın fiziğini de gözler önüne seriyor. 2K […]

26.06.2013 | ulasufuk

“Halkın Şampiyonu” heyecan verici karizmasını yeni dönem WWE video oyunlarıyla buluşturuyor

2K bugün WWE® 2K14 kapak resminde WWE Süperstarı Dwayne “The Rock®” Johnson’ın bulunacağını duyurdu.  Monday Night Raw®’un geçen akşamki bölümünde yapılan resmi duyuruda “Halkın Şampiyonu” ile ortaklaşa tasarlanan çizim gösterildi. Kapak çizimi ünlü ring pozuyla birlikte The Rock’ın fiziğini de gözler önüne seriyor. 2K bu duyuruyu kutlamak üzere WWE 2K14 perakende kopyalara eklenecek alternatif kapak çalışmaları için oyuncular arasında bir de yarışma düzenliyor.

WWE 2K14 kapak resmine seçildiğim ve 2K liderliğinde kapağa konuk olan ilk Süperstar olduğum için gerçekten müteşekkirim,” diyor WWE tarihinin en tanınmış Süperstarlarından biri olan The Rock. “WWE 2K14 kapağının insanları heyecanlandırmasını istiyorum. Bu resmin diğerlerinden farklı olmasını ve hem şimdi, hem de gelecekte 2K’nın WWE video oyunları için yeni bir standart yaratmasını istiyorum.”

Tüm zamanların en büyük WWE Süperstarlarından biri olarak gösterilen The Rock – ki kendisi babasının ve dedesinin izinden gitmiş üçüncü nesil sporculardandır – firmanın en sevilen dönemlerinden biri olan “Attitude Era”nın parçası olarak 1990’lı yılların sonlarında hem takım, hem de tekli dövüşlerle dünya çapında büyük ün kazanmıştır. Etkileyici özgeçmişinde sekiz WWE Şampiyonluğu, bir çok WCW Şampiyonluğu, Kıtalararası Şampiyonluk ve WWE Tag Team Şampiyonluğu bulunmaktadır. The Rock geçtiğimiz yıllarda WWE’ye geri dönmüş ve 27 Ocak 2013’te Royal Rumble®’da CM Punk®’ı yenerek on yıl aradan sonra ilk WWE şampiyonluğuna ulaşmak gibi tarihe geçecek sayısız ana imza atmıştır. Ringe son olarak 7 Nisan 2013 tarihinde WrestleMania 29’da çıkmış ve ezeli rakibi John Cena®’ya karşı mücadele etmiştir.

WWE 2K14 ünlü WWE video oyun serisinde yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor ve seriye ün kazandıran oynanışı 2K’nın gerçekçiliğe verdiği önem ile birleştiriyor,” diyor 2K Pazarlama Direktörü Chris Snyder.  “The Rock, gerçek bir 2K kapak Süperstarı. İnanılmaz bir sicili var ve bu da bizim hem oyun kapağında, hem de oyunda yakalamayı arzuladığımız şey.”

2K’nın ünlü spor simülasyonu oyunları kadrosu, firmanın WWE video oyun serisindeki ilk oyunu ile daha da genişliyor. Microsoft Xbox 360® oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için Yukes tarafından geliştirilen WWE 2K14 bugüne kadar yapılmış en heyecan verici, en gerçekçi ve en kapsamlı WWE video oyun deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Henüz PEGI tarafından derecelendirilmeyen WWE 2K14 Kuzey Amerika’da 29 Ekim 2013, tüm dünyada ise 1 Kasım 2013 tarihlerinde piyasaya çıkacak.

WWE 2K14 ve 2K hakkında daha fazla bilgi için www.2k.com, facebook.com/WWEgames ve Twitter’da @WWEgames adreslerini ziyaret edin.

 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.