-->
Wargaming’in 15. Yıl Dönümüne Özel World of Tanks Turnuvaları Duyuruldu

Dünyanın Dört Bir Yanından Takımlar, World Of Tanks Geliştiricileriyle Tanışacakları Bir Gezi Kazanacak Önde gelen free-to-play DVO geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıl dönümünü kutlamak için özel bir turnuva yapılacağını duyurdu. Turnuva Avrupa, Kuzey Amerika, Rusya, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Çin ve Vietnam’ın dâhil olduğu dünyanın önemli bölgelerinde yapılacak. Bölgelerin kazanan takımları ise, Minsk’teki […]

16.05.2013 | ulasufuk

Dünyanın Dört Bir Yanından Takımlar, World Of Tanks Geliştiricileriyle Tanışacakları Bir Gezi Kazanacak

Önde gelen free-to-play DVO geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıl dönümünü kutlamak için özel bir turnuva yapılacağını duyurdu. Turnuva Avrupa, Kuzey Amerika, Rusya, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Çin ve Vietnam’ın dâhil olduğu dünyanın önemli bölgelerinde yapılacak. Bölgelerin kazanan takımları ise, Minsk’teki (Belarus) World of Tanks geliştirme stüdyosuna tüm masrafların Wargaming tarafından karşılanacağı bir gezi ile ödüllendirilecek.

Klasik 7 vs. 7 eSpor formatını takip eden turnuvalar Mayıs’ta başlayacak. Final karşılaşmaları ise Haziran’ın sonunda gerçekleştirilecek. İkinci ve üçüncü olan oyuncular da elleri boş gönderilmeyecek; çabalarının karşılığını, devasa oyun içi altın ödülleriyle alacaklar.

Konu hakkında Wargaming eSpor başkanı Alexey Kuznetsov’un açıklamaları ise şu şekilde: “Bu, dünyanın dört bir yanındaki takımlar için World of Tanks’in en iyisi olduklarını gösterme fırsatı. Kazanan takımları Belarus’ta ağırlamak ve favori oyunları World of Tanks’in yapımını yakından göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!