-->
Wargaming, Ortak Premium Hesap Sistemini Duyurdu

Tek bir ödeme ile Wargaming’in mevcut ve gelecek tüm oyunlarında premium özellikleri kullanın Önde gelen free-to-play oyun geliştirici ve dağıtıcısı Wargaming, bugün Ortak Premium Hesap sistemini duyurdu. Bu sistem şirketin daha önce duyurduğu ve tüm oyunlarını tek bir çevrimiçi ekosistemde ve toplulukta birleştiren Wargaming.net servis stratejisinin bir sonraki basamağını oluşturuyor. Daha fazla deneyim puanı, kazanılan […]

30.05.2013 | ulasufuk

Tek bir ödeme ile Wargaming’in mevcut ve gelecek tüm oyunlarında premium özellikleri kullanın

Önde gelen free-to-play oyun geliştirici ve dağıtıcısı Wargaming, bugün Ortak Premium Hesap sistemini duyurdu. Bu sistem şirketin daha önce duyurduğu ve tüm oyunlarını tek bir çevrimiçi ekosistemde ve toplulukta birleştiren Wargaming.net servis stratejisinin bir sonraki basamağını oluşturuyor.

Daha fazla deneyim puanı, kazanılan kredilerde artış gibi avantajlar sağlayan Ortak Premium Hesap, Wargaming’in tüm oyunlarına etki ediyor olacak. World of Tanks’te premium hesap satın almak, aynı zamanda World of Warplanes, World of Warships ve gelecekte yayınlanacak tüm Wargaming oyunlarında fayda sağlayacak.

Ortak Premium Hesap, World of Warplanes açık beta süreçleri sırasında resmi olarak uygulamaya girecek ve oyunculara Ortak Premium Hesap alabilecekleri özel ücretsiz jetonlar dağıtılacak. Bu jetonlar açık beta test süresinde oyun içi altın gibi işe yarayacak. Waraming’in yakında yayınlanacak deniz savaşları DVO’su World of Warships de açık betaya açıldığında Ortak Premium Hesap’a sahip olacak.

Wargaming Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau konuyla ilgili olarak “Ortak Hesap tüm oyunlarımızı bir araya getirip yaşayan, nefes alan bütüncül bir ekosistem oluşturma hedefimizin bir sonraki adımı” dedi ve ekledi: “Oyuncularımıza premium özellikleri oyundan oyuna aktarabilmenin faydalarını ve kolaylığını sunmak, onlar için büyük bir değer sağlayacak ve hangi oyunumuzu oynuyor olurlarsa olsunlar oyun deneyimlerini güçlendirecek.”

Yarantsau, açıklamasını “Free-to-play kavramına çok özel bir yaklaşım getirdik ve oyuncularımıza en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” sözleriyle tamamladı.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!