-->
Wargaming, E3 2013 Planlarını Açıkladı

World of Warplanes, World of Warships ve gizli bir konsol oyunu ilgi odağı olacak Önde gelen free-to-play oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek the Electronic Entertainment Expo (E3) 2013 fuarı için planlarını açıkladı. 1.000 metrekareye yakın büyüklükteki dev standı ile Güney Salonu (South Hall) 601’de yer alacak olan Wargaming, bazıları ilk […]

28.05.2013 | ulasufuk

World of Warplanes, World of Warships ve gizli bir konsol oyunu ilgi odağı olacak

Önde gelen free-to-play oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek the Electronic Entertainment Expo (E3) 2013 fuarı için planlarını açıkladı. 1.000 metrekareye yakın büyüklükteki dev standı ile Güney Salonu (South Hall) 601’de yer alacak olan Wargaming, bazıları ilk defa halk karşısına çıkan çeşitli oyunlarını tanıtacak.

Nefes kesen hava savaşları ve bütünüyle yenilenmiş kontrol ve grafikleriyle, World of Warplanes

E3 ziyaretçilerini göklere taşıyor olacak. Fuara katılanlar Wargaming standında hava üstünlüğü için birbirleriyle mücadele edebilecekler. Eğer kara savaşları daha ilgi çekici geliyorsa, ziyaretçiler kozlarını World of Tanks oyun alanında paylaşabilecekler.

Wargaming’in heyecanla beklenen yeni oyunu World of Warships ise kapalı kapılar ardındaki çok özel bir salonda ilk defa halk karşısına çıkacak. Bu devrim niteliğindeki küresel salonda misafirler oyunu canlı olarak izlemekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek deniz savaşlarının deneyimini yaşayacaklar.

En heyecan verici olan ise Wargaming’in hayli tartışma konusu olan yeni konsol oyununu duyuracak olması. Fuara katılanlar ilk defa oyunu kendileri deneme şansı bulacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!