-->
Wargaming 15. Ofisini Tokyo, Japonya’da Açtı

Wargaming Tokyo, Japonya’da açılan yayın ofisiyle birlikte küresel büyümesini sürdürüyor. Şirketin kuruluşunun 15. yılında 15. ofisi açılıyor. Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming,  Japonya’nın Tokyo kentinde açılan yepyeni ofisiyle küresel yayıncılıkta daha da genişleyeceğini ilan etti. Tokyo ofisi, firmanın küreselde 15. ofisi olacak ve bu açılışı daha da özel […]

29.05.2013 | ulasufuk

Wargaming Tokyo, Japonya’da açılan yayın ofisiyle birlikte küresel büyümesini sürdürüyor.

Şirketin kuruluşunun 15. yılında 15. ofisi açılıyor.

Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming,  Japonya’nın Tokyo kentinde açılan yepyeni ofisiyle küresel yayıncılıkta daha da genişleyeceğini ilan etti. Tokyo ofisi, firmanın küreselde 15. ofisi olacak ve bu açılışı daha da özel yapan, firmanın bu yıl 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olması.

Yeni ofis, Japonya’da da oldukça popüler olan World of Tanks için yayıncılık, pazarlama, PR, müşteri hizmetleri ve müşteri destek bağlamlarında operasyonlara sahip olacak.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi “Wargaming, küresel anlamda büyümeye devam ederken, Japon pazarının önemini yadsımamız mümkün değildi” diyerek görüş bildirdi: “Dünyanın en önemli video oyun pazarlarından biri olmasının yanında, ücretsiz oyunların sürekli büyüdüğü ve sınırlarını kırdığı bir yer.”

Kislyi: “Tokyo ofisine, oyuncularımıza tartışmasız en iyi servisi sunabilmek hedefiyle, ülkenin en iyilerini alacağız.” diyerek iddialı sözlerini sürdürdü.

“Ücretsiz oyunlar pazarındaki başarısını giderek büyüten Wargaming ailesinin bir parçası olmak gerçekten heyecan verici diyen Wargaming Japonya Genel Müdürü Yasuhiro Kawashima, sözlerine şöyle devam etti: “Wargaming’in Japonya’daki varlığını şimdi ve gelecekte giderek büyütmek için sabırsızlanıyoruz.”

Bu heyecan verici duyuruyla birlikte Wargaming Japonya, dünyanın her yerinden yetenekli profesyonelleri takıma katılmaya davet ediyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!