-->
Ubisoft, Watch Dogs İçin Benzersiz Bir Yarışma Düzenliyor

NE ZAMAN: 20 Mayıs – 7 Haziran: Watch Dogs Oyun-İçi Profili Çekilişi NEDİR: Oyun-İçi Profili Çekilişi: Bu promosyon oyunculara Ubisoft’un heyecanla beklenen Watch Dogs oyununda bizzat yer alma şansı vermek için düzenlemektedir. Oyuncular resmi Watch Dogs Facebook sayfasında bulunan Facebook Uygulaması yoluyla isimlerini, mesleklerini ve kendileriyle ilgili üç özelliği girecekler ve yapılacak çekiliş sonucunda oyunda […]

24.05.2013 | ulasufuk

NE ZAMAN: 20 Mayıs – 7 Haziran: Watch Dogs Oyun-İçi Profili Çekilişi

NEDİR: Oyun-İçi Profili Çekilişi: Bu promosyon oyunculara Ubisoft’un heyecanla beklenen Watch Dogs oyununda bizzat yer alma şansı vermek için düzenlemektedir. Oyuncular resmi Watch Dogs Facebook sayfasında bulunan Facebook Uygulaması yoluyla isimlerini, mesleklerini ve kendileriyle ilgili üç özelliği girecekler ve yapılacak çekiliş sonucunda oyunda yer alma şansı elde edebilecekler.

NİÇİN: Oyun-İçi Profili Çekilişi: Bu etkinliğin amacı oyuncuları ürünün bizzat içine yerleştirerek sevdikleri oyuna daha da yakınlaştırmaktır. Çeşitli ülkelerden çekiliş sonucu rastgele belirlenecek olan 30 oyuncu Watch Dogs içinde yer alarak ölümsüzleşecek ve kimlikleri Chicago sokaklarında dolaşan çok sayıda oyun-içi karakterinden birine bağlanmış olacak.

NEREDE: Oyun-İçi Profili Çekilişi: Çekilişe katılmak ve çekiliş hakkında daha fazla bilgi almak için resmi Watch_Dogs Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!