-->
Total War: ROME II Çıkış Tarihi Duyuruldu (Video)

Ön Sipariş Versiyonunun İçeriği Açıklandı SEGA® of America, Inc. ve SEGA® Europe, Ltd. bugün Total War™: ROME II’nin çıkış tarihini, kutu kapağını ve ön sipariş bonusunu duyurdu. Çıkış Tarihi: Büyük merakla beklenen Total War oyunu 3 Eylül 2013 tarihinde fiziksel ve dijital formatlarda tüm dünyada aynı anda piyasaya çıkacak. Ön Sipariş Bonusu: Katılımcı perakende mağazalardan […]

09.05.2013 | ulasufuk

Ön Sipariş Versiyonunun İçeriği Açıklandı

SEGA® of America, Inc. ve SEGA® Europe, Ltd. bugün Total War™: ROME II’nin çıkış tarihini, kutu kapağını ve ön sipariş bonusunu duyurdu.

Çıkış Tarihi:

Büyük merakla beklenen Total War oyunu 3 Eylül 2013 tarihinde fiziksel ve dijital formatlarda tüm dünyada aynı anda piyasaya çıkacak.

Ön Sipariş Bonusu:

Katılımcı perakende mağazalardan oyunun herhangi bir versiyonu için ön sipariş veren oyuncular ROME II’nin ilk DLC’sine oyunun çıkış günü ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Greek States Culture Pack ismindeki bu ilk DLC oyuna oynanabilir üç fraksiyon olan Epirus, Atina ve Sparta’yı ekleyecek.

Bu fraksiyonların her biri kendine özgü birimlere, binalara, görevlere ve zafer koşullarının yanı sıra birbirinden farklı teknoloji ağaçlarına da sahip olacak, ve özellikle de Sparta bu ünlü şehir devleti eski şanına kavuşturmak isteyen oyunculara zorlu bir mücadele sunacak.

Ödüllü Total War serisi merakla beklenen Total War: ROME II ile Roma’ya dönüyor ve strateji oyunları için kalite çıtasını yükseltmeye hazırlanıyor. Oyuncuların dünyanın ilk süper gücü haline gelebilecek ve eski dünyanın en inanılmaz savaş makinesine önderlik edecekler. ROME II hakkında daha fazla bilgi için www.totalwar.com adresini ziyaret edin.

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!