-->
The Walt Disney Company ve EA, Star Wars Oyunları İçin Çok Yıllık Anlaşma Yaptıklarını Duyurdu

Anlaşma sayesinde yeni Star Wars oyunları en popüler oyun türlerinde ve farklı platformlarda oyuncularla buluşacak The Walt Disney Company ve Electronic Arts Inc. bugün Star Wars karakterleri ve hikayelerini konu alan yeni oyunlar geliştirmek ve yayınlamak için çok yıllık, özel bir lisans anlaşması yaptıklarını duyurdu. Bu anlaşmaya göre EA tüm interaktif platformlarda ve en popüler […]

07.05.2013 | ulasufuk

Anlaşma sayesinde yeni Star Wars oyunları en popüler oyun türlerinde ve farklı platformlarda oyuncularla buluşacak

The Walt Disney Company ve Electronic Arts Inc. bugün Star Wars karakterleri ve hikayelerini konu alan yeni oyunlar geliştirmek ve yayınlamak için çok yıllık, özel bir lisans anlaşması yaptıklarını duyurdu.

Bu anlaşmaya göre EA tüm interaktif platformlarda ve en popüler oyun türlerinde yeni Star Wars oyunları geliştirecek ve yayınlayacak, Disney ise mobil, sosyal, tablet ve online oyun kategorilerinde yeni oyunlar geliştirme hakkını koruyacak.

“Bu anlaşma bizim Star Wars serisinin popülerliğini daha uzun yıllar sürdürecek kalitede oyun deneyimleri yaratmaya verdiğimiz önemi gösteriyor,” diyor Disney Interactive Eş Başkanı John Pleasants. “Dünyanın en iyi oyun geliştiricilerinden biri ile işbirliğine giderek dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza etkileyici bir Star Wars oyun portföyü sunabileceğiz.”

“Her geliştirici Star Wars evreni için oyun yaratma hayali kurar,” diyor EA Labels Başkanı Frank Gibeau. “En iyi üç stüdyomuz bu hayali gerçekleştirecek ve Star Wars hayranları için destansı maceralar yaratacak. DICE ve Visceral, Star Wars serisi için oyun geliştirmeye devam eden BioWare ekibimize katılarak yeni oyunlar geliştirecekler. Yaratacağımız bu yeni deneyimlerde filmlerden yararlanma ihtimalimiz olsa da oyunlarımız tamamen bize özgü olacak ve yepyeni hikayeler anlatıp, yepyeni oynanışlar sunacak.”

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!