-->
Playstore’da Nisan Ayına “Bioshock Infinite” Oyunu Damgasını Vurdu

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da Nisan ayında en çok satın alınan oyun “Bioshock Infinite” oldu. “Bioshock Infinite”, tüm dünyada olduğu gibi Playstore’da da en çok satanlar listesinin zirvesine yerleşti. Oyunseverler Nisan ayında ayrıca Bigpoint firmasının popüler oyunlarına ve 23 Nisan kampanyası kapsamında ücretsiz olarak sunulan “SüperCan 2”ye büyük ilgi gösterdiler. […]

08.05.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da Nisan ayında en çok satın alınan oyun “Bioshock Infinite” oldu. “Bioshock Infinite”, tüm dünyada olduğu gibi Playstore’da da en çok satanlar listesinin zirvesine yerleşti. Oyunseverler Nisan ayında ayrıca Bigpoint firmasının popüler oyunlarına ve 23 Nisan kampanyası kapsamında ücretsiz olarak sunulan “SüperCan 2”ye büyük ilgi gösterdiler.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her ay en çok satın alınan oyunları açıklayarak, Türkiye’deki oyunseverlerin tercihlerini göstermeye devam ediyor.

Playstore’da yer alan 1000’e yakın farklı oyun arasından Nisan ayına damgasını vuran oyun “Bioshock Infinite” oldu. Dünya ile aynı anda Playstore’da satışa sunulan “Bioshock Infinite”, tüm dünyada olduğu gibi Playstore’da da en çok satan oyun oldu.

Nisan ayında Playstore’da yerini alan Bigpoint firmasının popüler oyunları da oyunseverlerden büyük ilgi gördü. “Dark Orbit”, “Seafight”, “Drakensang Online”, “Farmerama” ve “Pirate Storm”un paketlerine büyük ilgi gösterildi.

Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni oyunu “SüperCan 2”, Playstore’da Nisan ayına damga vuran bir başka oyun oldu. “SüperCan 2”, 23 Nisan kampanyası kapsamında oyunseverlerle ücretsiz olarak buluştu.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.