-->
EA, Need for Speed Rivals’ın Xbox One ve Playstation 4 İçin de Çıkacağını Duyurdu

Oyuncuları Arkadaşlarıyla Birlikte Tek Bir Online Yarış Dünyası İçinde Birleştiren Yeni AllDrive Özelliğine Sahip Oyunda Polisler ve Yarışçılar Açık Yollarda Her Şeylerini Riske Edecekler Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün yeni motoru ve yeni nesil oynanış özellikleri ile yeni bir geliştirme ekibi tarafından geliştirilmekte olan aksiyon/yarış oyunu Need for Speed™ Rivals’ı duyurdu. Need for Speed […]

24.05.2013 | ulasufuk

Oyuncuları Arkadaşlarıyla Birlikte Tek Bir Online Yarış Dünyası İçinde Birleştiren Yeni AllDrive Özelliğine Sahip Oyunda Polisler ve Yarışçılar Açık Yollarda Her Şeylerini Riske Edecekler

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün yeni motoru ve yeni nesil oynanış özellikleri ile yeni bir geliştirme ekibi tarafından geliştirilmekte olan aksiyon/yarış oyunu Need for Speed™ Rivals’ı duyurdu. Need for Speed Rivals, Need for Speed serisine yeni bir yaklaşım getirmek üzere uzman Criterion Games ekibinin de yardımlarıyla EA’in en yeni stüdyosu olan Ghost Games tarafından geliştiriliyor. Frostbite™ 3 oyun motorunu kullanan Need for Speed Rivals göz alıcı açık yol ortamlarında polisler ve yarışçılar arasındaki bitmek bilmeyen sokak rekabetinin heyecanını ve adrenalinini ekranlara taşıyacak. Need for Speed Rivals 19 Kasım 2013’te Microsoft Xbox 360® oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için piyasada olacak, yıl sonuna doğru ise Microsoft oyun ve eğlence sistemi Xbox One ve PlayStation 4 için satışa sunulacak.

Need for Speed Rivals’te oyuncular polis veya yarışçı olarak oynayabilecek, her iki tarafa özgü yüksek riskli mücadelelere katılacak, ödüller kazanacak ve yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklar. Yarışçı olarak amacınız direksiyon başındayken büyük riskler almak ve polisten en heyecan dolu kaçışlarınızı tüm dünyanın görmesi için videoya çekerek şöhret sahibi olmak. Oyuncular daha fazla sayıda polisten kaçmayı başardıkça daha fazla Hız Puanı toplayacaklar, yeni arabalar ve eşyalar açabilecekler. Oyuncular yarıştan yarışa geçerek ödülün artmasına neden olarak polisler için daha da değerli hale gelebilecekler, ama yakalandıkları taktirde tümünü kaybedecekler. Oyuncular polis rolündeyken yarışçıların peşinde bir takım olarak çalışacaklar, yakaladıkları her bir yarışçıyla hem tanınacak, hem de Polis Kuvvetleri içinde yükselebilecekler. Rütbe atladığınızda yeni polis arabaları açabilecek, daha güçlü takip ekipmanları kazanabileceksiniz.

Ghost Games bugün ayrıca Ferrari’nin Need for Speed serisine uzun süredir beklenen dönüşünü de müjdeledi. Oyuncular yedi yıldan beri ilk kez aralarında F12berlinetta’nın da bulunduğu dünyanın en lüks ve en çok arzulanan otomobillerinden bazılarının direksiyonuna geçme şansı bulacaklar. Ferrari Marka İcraatları Başkanı Stefano Saporetti konuyla ilgili olarak “Need for Speed Rivals ile başlayarak Need For Speed serisine geri dönüyoruz, çünkü hayranlarımızın dünyanın en ünlü ve en çok ödül kazanan yarış oyunu efsanesinde bir kez daha Ferrari markasının ve arabalarının verdiği heyecanı yaşamalarını istiyoruz” diye konuştu.

Need for Speed Rivals’ın en önemli özelliği olan AllDrive, oyuncuların tek başlarına oynarken bir anda kesintisiz biçimde arkadaşlarıyla oynamaya geçebilecekleri, tek kişilik oyun ile çokluoyuncu arasındaki çizgiyi aradan kaldıran yenilikçi bir online özellik.  Oyuncular arkadaşları yarışları diledikleri zaman girip çıkabileceklerinden gözlerini dikiz aynasından ayırmamak zorunda olacaklar ve bu sayede oyun dünyasındaki hiçbir etkinlik birbirinin aynısı olmayacak.

Need for Speed serisi sosyal rekabeti oyunlarda ön plana koyma açısından her zaman endüstri lideri olmuştur,” diyor Ghost Games Baş Yapımcısı Marcus Nilsson. “İlk kez oyunculara tek kişilik oyundan işbirlikli oyuna, işbirlikli oyundan çokluoyuncu oyunlarına kesintisiz biçimde geçebilme imkanı veriyoruz. Need for Speed Rivals’ta tek bir kariyer sürdüreceğiniz tek bir oyun deneyimi yaratıyor, arkadaşlarınızla birlikte oynama özgürlüğünü daha akıcı ve daha erişilebilir hale getiriyoruz.”

Need for Speed Rivals yeni ve geliştirilmiş özellikleriyle yarış oyunlarının sınırlarını genişletecek:

·         Yeni Nesil Yarışlar – Etkileyici yeni nesil detaylarla dolu Redview County’de  sürücüler farklı hava koşullarına uyum sağlamak ve rekabet ortamında ustalaşmak zorunda olacaklar.
·         Autolog ile Güçlendirilmiş Need for Speed Ağı – Oyuncular istedikleri zaman, istedikleri yerde istatistiklerini ve durumlarını arkadaşlarıyla kıyaslayabilecek, başarılarını arkadaşları ve rakipleriyle kolayca paylaşabilecekler.
·         Kişiselleştirme – Sürücüler arabalarını yeni boyalar, özel plakalar, çıkartmalar, çizimler, jantlar ve performans geliştirilmeleri ile kişiselleştirebilecekler.
·         Takip ve Kaçış Teknolojisi – Yarışçılar için turbolar, sinyal bozucular ve EMP’ler, polisler için şok dalgaları, yol engelleri ve helikopterler gibi 11 geliştirilebilir ekipman ile sokak yarışları yıkılacak.

İlk Need for Speed Rivals fragmanını seyretmek için lütfen www.needforspeed.com/en_UK adresini ziyaret edin. Need for Speed Rivals hakkında sohbetlere katılmak için lütfen http://www.facebook.com/needforspeed adresini ziyaret edin, bizi www.twitter.com/needforspeed ve #NeedforSpeed Twitter® adreslerinden takip edin veya www.needforspeed.com/en_UK adresinden resmi Need for Speed bültenine abone olun.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!