-->
Dragon’s Dogma Dark Arisen Oyun İnceleme

Dark Arisen sadece yukarıda saydığım yeniliklerden ibaret değil. Oynanışı direk etkileyecek en önemli yeniliklerden biri de yardımcı eleman sisteminin hem gözden geçirilmesi hem de zenginleştirilmesi. Malumunuz oyunun ana ilerleyişi sizin yanınızdaki iki dostunuzun size macera boyunca yardımcı olması üzerine kurulu. Bu dostlarınız daha önceki bir çok oyundan farklı olarak fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Yani sadece yanınızda […]

23.05.2013 | ulasufuk

Dark Arisen sadece yukarıda saydığım yeniliklerden ibaret değil. Oynanışı direk etkileyecek en önemli yeniliklerden biri de yardımcı eleman sisteminin hem gözden geçirilmesi hem de zenginleştirilmesi. Malumunuz oyunun ana ilerleyişi sizin yanınızdaki iki dostunuzun size macera boyunca yardımcı olması üzerine kurulu. Bu dostlarınız daha önceki bir çok oyundan farklı olarak fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Yani sadece yanınızda dolaşmıyorlar. Sınıflarına bağlı olarak düşmanların üzerinden başarıyla geliyorlar. Yeni oyunumuzda bu karakterlere 14 tane daha karakter eklenmiş durumda. Ancak hemen hatırlatmalıyım ki bölüme göre seçeceğiniz karakterler çok önem arz ediyor.
 
Dragon's-Dogma-Dark-Arisen-inceleme3
 
Her gözden geçirilmiş ve yenilenmiş yapımda gördüğümüz gibi Dark Arisen da yeni eşyalar ve yeni düşmanlarla karşımıza çıkıyor. Oyunda yüzün üzerinde yeni eşya ve onlarca yeni düşman bizi karşılıyor.

Peki ilk oyunun üzerinden bir yıl geçtikten sonra tekrar bizlerle buluşan yapım bu zaman zarfındaki görsel gelişmelere ne kadar ayak uydurabilmiş. İşte bu konuda çok büyük yenilikler beklememeniz gerektiğini söylemeliyim. Bu değerlendirmenin temelinde oyunun zaten başarılı grafiklerinin fazla zorlanamaması ve platformların eskiyen teknolojileri de etkili oldu. Sonuçta belli bir performansın üzerine çıkılamamış.
 
Dragon's-Dogma-Dark-Arisen-inceleme4
 
Genel değerlendirmeye geçecek olursak yeniden gözden geçirilen ve büyük bir ek paket ile süslendirilen Dark Arisen oyuna yeni başlayacak olanlar için muhteşem bir hediye paketi olmuş. Daha önce oynamayanların kesinlikle almasını belirtiyorum. Peki zaten bu oyuna sahip olanlar için ne karar verilmeli. İşte orası zor bir soru ama şunu içtenlikle belirtmeliyim ki oyunun yeni görevleri usta oyuncuların kendilerini test etmeleri için mükemmel tasarlanmış. Sırf bu görevlerin hatrına alınabilir.
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!