-->
City of Steam İşgal Altında!

Türkiye’nin en büyük oyun platformlarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Nova Worlds’ün çıkış oyunlarından biri olan City of Steam’de büyük bekleyiş artık sona eriyor. Tamamen kullanıcı beklentileriyle oluşturulan yepyeni City of Steam, oyuncuların karşısına çıkmak için gün sayarken, oyuncuları büyük sürprizler bekliyor. Buharlar Şehri’nde tüm bunlar olurken Nova Worlds platformu da yepyeni iki oyuna daha […]

06.05.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük oyun platformlarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Nova Worlds’ün çıkış oyunlarından biri olan City of Steam’de büyük bekleyiş artık sona eriyor. Tamamen kullanıcı beklentileriyle oluşturulan yepyeni City of Steam, oyuncuların karşısına çıkmak için gün sayarken, oyuncuları büyük sürprizler bekliyor. Buharlar Şehri’nde tüm bunlar olurken Nova Worlds platformu da yepyeni iki oyuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

CITY OF STEAM’DEKİ DÜŞMANLAR KONTROLDEN ÇIKTI. NEXUS SAKİNLERİ TEHLİKE ALTINDA! STEAM-PUNK SERÜVENİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR…

Nova Worlds İş Başında

Türkiye’nin en güçlü oyun portalı olma yolunda hızla ilerleyen Nova Worlds, yenilenmeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Hâlihazırdaki oyunları ve gelecek bomba gibi sürprizleriyle oyuncularına sınırsız destek vermeyi hedefine koyan portal, Türkiye’deki oyunculara üst kalite oyunları %100 Türkçe ve en iyi servisle sunmayı hedefliyor.

Neruvia Sunucusunda Neler Oluyor?

1 Mart 2013 tarihinde başlayan Açık Beta serüveninden itibaren, yoğun bir ilgiye maruz kalan City of Steam, Türkiye oyuncularının oyun keyfine layık bir oyun sunmak için hız kesmiyor.  Oyuncuların katılımıyla yaratılan “Beyin Fırtınası” ortamıyla oyuncular, adeta bir oyunun gelişim evresine şahit olup fikirleriyle geliştirme sürecine katkıda bulundular. Tüm bu geri bildirimleri toplayan Mechanist, olabilecek en kullanıcı odaklı içeriğiyle yepyeni City of Steam’i kullanıcıların karşısına çıkarmak için gün sayıyor. Ama önce beta sunucusunu tahliye etme vakti.

TAHLİYE Etkinliği

Yaratıkların durdurulamaz istilası nedeniyle, 10-13 Mayıs tarihleri arasında City of Steam kullanıcıları, mevcut “Neruvia” sunucusuna “Tahliye Süreci” ile veda edecek. Bu süreçte oyuncular, sunucu kapanmadan yeni sunucuda kullanılabilecek özel ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Nasıl mı?

10-13 Mayıs tarihleri arasında oyuna giren kullanıcılara yeni açılacak sunucuda, karakterlerinin seviyelerine göre özel ödüller verilecek. Bu ödüller Evcil Hayvan, Buharsiklet, Papel hatta ve hatta Elektrum boyutlarına kadar varabiliyor!

Ayrıca bugüne kadar Nova Worlds bünyesinde City of Steam’in özel para birimi olan “Elektrum” alan oyuncularına da güzel bir haberi var. 6 Mayıs 2013’den önce Elektrum almış tüm kullanıcıların Elektrum’ları Nova Worlds güvencesinde olacaktır. Ayrıca bu kullanıcıların ilgilerine teşekkür etmek için, yeni açılacak sunucuda oyuncuların almış olduğu toplam Elektrum miktarı, “2 Katı” ile kendilerine iade edilecektir.

“Tahliye Etkinliği” ile ilgili tüm detaylar için Buraya Tıklayınız!

Geri Sayım Başladı!

Yeni sunucu, geliştirilmiş oynanabilirlik, giderilmiş oyun hataları ve özel sürprizleriyle City of Steam Türkiye, oyuncularının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. Daha geniş özelliklere sahip evcil hayvanlar, özel zırhlar ve oyuncuların istediği bir çok şey 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16:00’da yeni sunucuda Steampunk severler ile buluşacak.

Metalin ve buharın hüküm sürdüğü bu mekanik evrene katılmak için Buraya Tıklayınız!

Nova Worlds’den Oyun Baskını!

Nova Worlds, sadece City of Steam ile değil yeni gelecek oyunları ile de bizleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin yeni fenomeni olmaya aday sürpriz bir fps oyunu “Elite Forces” ve fantastik evrenlerin en yeni ve en mitolojik oyunu olmaya aday MMORPG “The Lost Titans” yakında Nova Worlds’de yer alacak. Yayınladığı ve yayınlayacağı oyunlarla oyuncuların en sevdiği oyun portallarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Nova Worlds, sahneden inecek gibi görünmüyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.