-->
World of Tanks 8.5 Güncellemesi için Yeni Özellikler

Oyuna ücret ödeyen ya da ödemeyen tüm oyuncular, 3 kişilik müfreze ya da bölük kurabilecekler Yeni Alman ve Sovyet zırhlıları savaşa katılırken, üstün premium özellikler tüm oyunculara açılacak. Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ödüllü free-to-play aksiyon DVO’su World of Tanks’in 8.5 güncellemesini duyurdu. Yeni güncellemeyle birlikte Alman ve Sovyet tank aileleri genişlerken, ücret ödemeyen […]

25.04.2013 | ulasufuk

Oyuna ücret ödeyen ya da ödemeyen tüm oyuncular, 3 kişilik müfreze ya da bölük kurabilecekler

Yeni Alman ve Sovyet zırhlıları savaşa katılırken, üstün premium özellikler tüm oyunculara açılacak.

Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ödüllü free-to-play aksiyon DVO’su World of Tanks’in 8.5 güncellemesini duyurdu.

Yeni güncellemeyle birlikte Alman ve Sovyet tank aileleri genişlerken, ücret ödemeyen kullanıcılar da artık premium özelliklerden faydalanabilir hâle gelecekler. 8.5 güncellemesi 24 Nisan’da Avrupa’da, 25 Nisan’da Güneydoğu Asya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde, 7 Mayıs’ta da Güney Kore’de yayınlanacak.

Alman teknoloji ağacına, efsanevi Seviye 10 tankı Leopard 1’in de dâhil olduğu yeni ve güçlü orta sınıf tanklar eklenecek. Sovyet ağacı da üç yeni hafif tankla güçleniyor.

Bunların yanı sıra 8.5 güncellemesi ile oyuncular, oyun içi kredilerini kullanarak tüm premium içerikleri satın alabilecekler. Bu güncellemeden önce, premium içerikler sadece oyun içi para birimi olan ve gerçek para karşılığında satın alınabilen altın ile elde edilebiliyordu.

Ek olarak, oyuna ücret ödeyen ya da ödemeyen tüm oyuncular, 3 kişilik müfreze ya da bölük kurabilecekler.

Ayrıca 8.5 güncellemesiyle birlikte, yeni bir savaş alanı olan Pearl River oyuna ekleniyor.

Oyundaki Siegfried Line, South Coast ve Malinovka haritaları da grafik ve görsel efektler açısından elden geçirilmiş olarak karşımıza çıkacak.

Ekran Görüntüleri: http://213.184.232.58/press/Assets/Release_8_5/WoT_Screens_Combat_Update_8_5_Logo.zip

Modeller: http://213.184.232.58/press/Assets/Release_8_5/WoT_Renders_Update_8_5_Eng.zip

Videolar:http://213.184.232.58/press/Assets/Release_8_5/WoT_Video_Gameplay_Update_8_5_Eu.zip

Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=8leRpXumwCA&feature=youtu.be

 

WoT_Screens_Combat_Update_8_5_Image_08

WoT_Renders_Germany_Leopard_1_1680_1050

WoT_Renders_USSR_T70_1680_1050

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.