-->
Wargaming, World of Tanks için 8.5 Güncellemesini Yayınladı

Yeni Alman ve Sovyet araçları oyuna katılırken, çeşitli premium içerikler ücretsiz olarak sunulacak. Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ödüllü DVO’su World of Tanks’in en son güncellemesi olan 8.5’in detaylarını bugün açıkladı. Yeni güncellemeyle birlikte Alman ve Sovyet tank ağaçları genişliyor, oyuna yeni orta sınıf ve hafif tanklar ekleniyor; aynı zamanda oyun içi ekonomi […]

04.04.2013 | ulasufuk

Yeni Alman ve Sovyet araçları oyuna katılırken, çeşitli premium içerikler ücretsiz olarak sunulacak.

Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ödüllü DVO’su World of Tanks’in en son güncellemesi olan 8.5’in detaylarını bugün açıkladı. Yeni güncellemeyle birlikte Alman ve Sovyet tank ağaçları genişliyor, oyuna yeni orta sınıf ve hafif tanklar ekleniyor; aynı zamanda oyun içi ekonomi sisteminde değişikliğe gidiliyor.

8.5 güncellemesinden itibaren oyuncular, gümüş puanlarıyla birlikte tüm premium içerikleri satın alabilecekler. Bunun yanı sıra, oyuna ücret ödeyen ya da ödemeyen herkes 3 kişilik müfreze ya da bölük kurabilecek.

Alman tank ağacına, yakın ya da uzak menzil fark etmeksizin her anlamda etkili olan ölümcül bir Seviye 10 tankı olan Leopard 1 başta olmak üzere, yeni bir ikonik orta sınıf tank serisi ekleniyor.
Sovyet tank ağacına da üç yeni hafif tank ekleniyor: T-60, T-70 ve T-80. İkinci Dünya Savaşı’nın başlarında geliştirilen ve Kızıl Ordu’nun kullanımına sunulan bu tanklar, yeterli zırh ve dönüş açılarıyla savaş alanında mükemmel işler çıkarır; ufak yapıları nedeniyle de düşmanlardan gizlenmesi kolaydır.

Almanya ve SSCB’ye eklenen yeni araçlar haricinde, bu güncellemeyle birlikte oyun yeni bir haritaya da kavuşuyor: Pearl River. Oyundaki Siegfried Line, South Coast ve Malinovka haritaları, grafik ve görsel efektler efektleri elden geçirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Son olarak Amerikan tank ağacına, Sexton adında şaşırtıcı derecede hızlı atış ve yeniden doldurma yapabilen yeni bir premium kundağı motorlu topçu ekleniyor.

WoT_Screens_Tanks_Germany_Leopard_1_Image_01

 

Ekran Görüntüleri:

http://213.184.232.58/press/Assets/Release_8_5/WoT_Screens_Static_Update_8_5.zip

Modeller:

http://213.184.232.58/press/Assets/Release_8_5/WoT_Renders_Update_8_5_Eng.zip

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!