-->
Ünlü “Free to Play” Firması Bigpoint’in Popüler Oyunları Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, “Free to Play” oyunlara da yer vererek oyunseverlere farklı bir deneyim sunuyor. Ünlü “Free to Play” firması Bigpoint’in popüler oyunları SeaFight, Darkorbit, Drakensang Online, Farmerama ve Pirate Storm e-pinleri Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor.  TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, popüler “Free to Play” oyunlarına yer vermeye devam […]

03.04.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, “Free to Play” oyunlara da yer vererek oyunseverlere farklı bir deneyim sunuyor. Ünlü “Free to Play” firması Bigpoint’in popüler oyunları SeaFight, Darkorbit, Drakensang Online, Farmerama ve Pirate Storm e-pinleri Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. 

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, popüler “Free to Play” oyunlarına yer vermeye devam ediyor. Playstore, ünlü “Free to Play” firması Bigpoint’in oyunlarını sunmaya başladı.

Bigpoint ile yapılan anlaşma kapsamında; “Seafight”, “DarkOrbit”, “Drakensang Online”, “Farmerama” ve “Pirate Storm” oyunlarının 5 TL’den 210 TL’ye kadar değişen  e-pinleri Playstore’da yerini aldı. TTNET’li oyunseverler bu e-pinleri, 12 ay taksit imkânı ile satın alabilecek ve sevdikleri oyunlarda rakiplerine karşı avantaj sağlayabilecekler. Oyunseverler detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirler:

http://www.playstore.com/#!/kategori/mmo/

Playstore çok yakında farklı “Free to Play” içeriklerini de oyunseverlerle buluşturmaya devam edecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!