-->
Playstore 23 Nisan’da Tüm Çocuklara “SüperCan 2” Oyununu Hediye Ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları çok sevindirecek bir hediye hazırladı. Playstore, milyonlarca oyunseverin beğenisini toplayan SüperCan’ın yeni oyunu “SüperCan 2”yi çocuklara armağan ediyor. 19 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında Playstore’a üye olan tüm çocuklar, “SüperCan 2”ye ücretsiz olarak sahip olabilecekler. TTNET’in […]

22.04.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları çok sevindirecek bir hediye hazırladı. Playstore, milyonlarca oyunseverin beğenisini toplayan SüperCan’ın yeni oyunu “SüperCan 2”yi çocuklara armağan ediyor. 19 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında Playstore’a üye olan tüm çocuklar, “SüperCan 2”ye ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı yaşanıyor. Playstore, 23 Nisan’ı tüm çocuklarla birlikte kutlamak için güzel bir hediye hazırladı. Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni oyunu “SüperCan 2”, 19 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında Playstore’a üye olan tüm çocuklara armağan edilecek.

Supercan2_1Ailece oynanabilen, dünya çapında görsel içeriğe ve oyun kurgusuna sahip olan “SüperCan 2” oyunu, çocukların bayram neşesine neşe katacak. Minik oyunseverler, Playstore’daki “SüperCan 2” sayfasındaki yönlendirmeleri takip ederek oyunu ücretsiz olarak indirebilecekler.

Detay bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/supercan-2

Supercan2

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!