-->
Metro: Last Light PS4 İçin Onaylandı

4A Games, Ukrayna’nın teknoloji web itcchannel ile yaptığı bir röportajda, 17 Mayıs’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Metro Last Light’ın PS4 içinde geleceğini açıkladı. Oyunun PS4’e muhtemelen Metro 2033 ile birlikte geleceği belirtilirken, Metro: Last Light’ın multiplayer modu ise ayrı bir proje olarak planlanıyor. 4A Games ayrıca, Metro: Last Lighta’a diğer karakterlerin bakış açısından […]

25.04.2013 | ulasufuk

4A Games, Ukrayna’nın teknoloji web itcchannel ile yaptığı bir röportajda, 17 Mayıs’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Metro Last Light’ın PS4 içinde geleceğini açıkladı.

Oyunun PS4’e muhtemelen Metro 2033 ile birlikte geleceği belirtilirken, Metro: Last Light’ın multiplayer modu ise ayrı bir proje olarak planlanıyor. 4A Games ayrıca, Metro: Last Lighta’a diğer karakterlerin bakış açısından farklı hikaye görevleri ile beş adet DLC’nin geleceğini de doğruladı. Oyun için SDK yayınlamayı planlayan firma, kesin olmamakla birlikte season pass da düşünüyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!