-->
Full Control, Jagged Alliance: Flashback’i Duyurdu

Danimarkalı bağımsız stüdyo Full Control, bugün Jagged Alliance: Flashback’i geliştirmeye başladığını duyurdu. Beğenilen Jagged Alliance serisine dayalı olacak yapım, serinin taktiksel sıra tabanlı oynanışına geri dönüyor. Full Control önümüzdeki hafta projenin finansmanı için bir Kickstarter kampanyası başlatacak. Jagged Alliance: Flashback, oyuncuları 1980’lerin ortalarında Karayip Adası’nda yer alan San Cristobal’daki soğuk savaş dönemine geri götürecek. Jagged Alliance: […]

17.04.2013 | ulasufuk

Danimarkalı bağımsız stüdyo Full Control, bugün Jagged Alliance: Flashback’i geliştirmeye başladığını duyurdu.

Beğenilen Jagged Alliance serisine dayalı olacak yapım, serinin taktiksel sıra tabanlı oynanışına geri dönüyor. Full Control önümüzdeki hafta projenin finansmanı için bir Kickstarter kampanyası başlatacak. Jagged Alliance: Flashback, oyuncuları 1980’lerin ortalarında Karayip Adası’nda yer alan San Cristobal’daki soğuk savaş dönemine geri götürecek.

Jagged Alliance: Flashback ve Kickstarter kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki hafta açıklanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!