-->
FIFA 14’ün Kutu Tasarımı Ortaya Çıktı

Lionel Messi, FIFA 14’ün kapak yıldızı olarak teyit edildi. Xbox İngiltere’nin Facebook Sayfasında ise FIFA 14’ün kapak resmi yayınlandı. Xbox 360,PS3 ve PC için resmi olarak ilan edilen FIFA 14’ün ek platformları önümüzdeki aylarda açıklanacak. Messi’nin sırtının kameraya doğru olduğu Xbox 360 kapak tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:  

18.04.2013 | ulasufuk

Lionel Messi, FIFA 14’ün kapak yıldızı olarak teyit edildi. Xbox İngiltere’nin Facebook Sayfasında ise FIFA 14’ün kapak resmi yayınlandı.

Xbox 360,PS3 ve PC için resmi olarak ilan edilen FIFA 14’ün ek platformları önümüzdeki aylarda açıklanacak. Messi’nin sırtının kameraya doğru olduğu Xbox 360 kapak tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

lionel-messi-fifa-14-cover-star



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!