-->
Far Cry 3: Blood Dragon’ın Tanıtım Videosu

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve 1 Mayıs’ta PC, PS3,Xbox 360 platformlarında çıkış yapacak Far Cry 3: Blood Dragon’ın tanıtım videosu yayınlandı. Stand-alone- bağımsız bir ek paket olan Far Cry 3: Blood Dragon’u PC için ön sipariş ile alanlar oyunun ücretsiz soundtrack’ine sahip olacaklar. 1980’lerin tarzı karanlık bir geleceğin bilim-kurgu vizyonuna sahip oyunda, yarı insan, yarı […]

11.04.2013 | ulasufuk

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve 1 Mayıs’ta PC, PS3,Xbox 360 platformlarında çıkış yapacak Far Cry 3: Blood Dragon’ın tanıtım videosu yayınlandı.

Stand-alone- bağımsız bir ek paket olan Far Cry 3: Blood Dragon’u PC için ön sipariş ile alanlar oyunun ücretsiz soundtrack’ine sahip olacaklar.

1980’lerin tarzı karanlık bir geleceğin bilim-kurgu vizyonuna sahip oyunda, yarı insan, yarı makine olan Amerikalı Çavuş Rex Colt’un görevi kötü adamları öldürmek ve gelecekteki VHS dönemi bir vizyonda dünyayı kurtarmak!

90’lı yıllarda patlak veren bir nükleer savaşla harap olmuş bir dünyada 2007 yılında geçen ve £11.99 fiyat etiketine sahip oyunu oynamak için Far Cry 3’e gerek duyulmayacağını belirterek sizleri video ile baş başa bırakıyorum:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!