-->
F1 Tekli Yarış Simülatörü Mayıs Ayında Türkiye’de

Üretimi ve yazılımı kendisine ait tamamen Türk markası olan Ertech Simülasyon, Tekli Yarış Simülatörü Modellerini Mayıs ayında piyasaya sürüyor. Türk eğlence ve oyun sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak simülatörler, AVM’lerin eğlence merkezlerinde, oyun parklarında kullanılacak ve profesyonel tekli simülatörler için temel model olarak yapılandırılacak. Yazılım ve mekotranik alanında ürünler geliştirmede uzman Ertech Simülasyon, eğlence […]

24.04.2013 | ulasufuk

Üretimi ve yazılımı kendisine ait tamamen Türk markası olan Ertech Simülasyon, Tekli Yarış Simülatörü Modellerini Mayıs ayında piyasaya sürüyor. Türk eğlence ve oyun sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak simülatörler, AVM’lerin eğlence merkezlerinde, oyun parklarında kullanılacak ve profesyonel tekli simülatörler için temel model olarak yapılandırılacak.

Yazılım ve mekotranik alanında ürünler geliştirmede uzman Ertech Simülasyon, eğlence sektörüne ülkemiz adına çığır açacak birçok yeni gelişmenin müjdesini verdi.

Üç eksenli yüksek ivmeli temel simülatörleri ile yarış ortamını simüle eden Ertech tekli yarış sümülatörleri sistemlerini talep üzerine F1 simülasyon için 6 ve 8 eksenli sistemlere kadar taşıyabiliyor. Mayıs ayında piyasaya süreceği Formula 1 yarış simülatörü ile son teknolojiyi tecrübe etme olanağını ülkemiz kullanıcılarının ayağına gelecek.

Konu hakkında açıklama yapan Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Değer Erten “ Ürettiğimiz tekli yarış simülatörleri, uçak, F1 Yarış, Ralli yarış, Nascar, Motosiklet, Sürüş ve Araç eğitimi vb tüm tekli simülatörlerin temelini teşkil ediyor. Bu noktadan sonra simülatörü dış görünüş ve işleviyle müşteri taleplerine göre yazılım ve donanımlarını düzenlemek tamamen kendi elimizde. Hali hazırda F1 Yarış sümülatörü birebir bir F1 şasisi ile üretime çıkıyor, ayrıca Ralli Simülatörüde rallinin sürüş keyfi ve heyecanını tamamen kullanıcıya yaşatmak için akti servo kontrollü 3 eksenli hareket sisteminden başlayarak birçok yenilikçi teknolojiyi beraberinde getiriyor.” dedi.

Bu gelişimin sektörümüz açısından çok önemli olduğunu ifade eden Değer Erten “Birçok AVM’de ve eğlence merkezlerinde kullanım alanı bulacak F1 Tekli Yarış Simülatörü şirketimizin teknolojik imkanları açısından sadece temel bir başlangıç.” dedi. Erten, mevcut alt yapı ve teknolojileri ile Türk mühedisleri olarak gerçeğine olağanüstü yakınlıkta simülasyon ortamı sağlayan tekli simülatörlerin gerek yarış gerekse askeri ve endüstriyel eğitim uygulamaları için üretmek üzere tüm alt yapı üretim planlarının hazır olduğunu ve talep durumunda bu konuda Dünya çapında iddialı ürünler üretebileceklerinin altını çizdi.

 

BASIN BÜLTENİ

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!