-->
En Popüler Oyunlar %66’ya Varan İndirimlerle Playstore’da

TTNET’ten Haftasonu Kampanyası Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her Cuma oyun severlerin karşısına yepyeni indirim kampanyaları ile çıkıyor. Bu haftanın indirimli oyunlar listesinde, yılın iddialı oyunu Dead Space 3, satış rekorları kıran savaş oyunları “Counter-Strike: Global Offensive” ve “Battlefield 3”, popüler lego oyunları “Lego Batman 2 DC Super Heroes” ile […]

12.04.2013 | ulasufuk

TTNET’ten Haftasonu Kampanyası

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her Cuma oyun severlerin karşısına yepyeni indirim kampanyaları ile çıkıyor. Bu haftanın indirimli oyunlar listesinde, yılın iddialı oyunu Dead Space 3, satış rekorları kıran savaş oyunları “Counter-Strike: Global Offensive” ve “Battlefield 3”, popüler lego oyunları “Lego Batman 2 DC Super Heroes” ile “Lego Harry Potter Year 1-4”  bulunuyor. 

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her hafta oyunseverlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor. Oyunseverler popüler oyunları %66’a varan indirimler ve aylık 2TL’den başlayan taksitlerle anında sahip olabiliyorlar.

Yılın iddialı oyunlarından Dead Space 3, oyunseverlere uzayın derinliklerinde  macera dolu bir atmosfer sunuyor. Satış rekorları kıran “Battlefield 3” ve “Counter Strike Global Offensive” savaş oyunlarını sevenler için kaçırılmaz fırsat olarak öne çıkıyor. Lego oyunlarını sevenler için “Lego Batman 2 DC Super Heroes” ve “Lego Harry Potter Year 1-4” oyunları indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/sayfa/indirimdekiler

Playstore her hafta cuma günleri yapacağı büyük indirimlerle oyun dünyasının heyecanını yükseltmeye devam edecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!