-->
EA, The Sims 3 Serisinin Yeni Oyunları Hakkındaki Yeni Bilgi ve Detayları Paylaştı

The Sims, Özel Açıklamalar, Yapımcılarla Soru Cevap ve Canlı Oynanış Demosu İle Dolu Canlı Yayına Ev Sahipliği Yaptı The Sims bugün, izleyenlerin birbirinden heyecanlı haberleri öğrendiği ve serinin bu yıl çıkacak olan en yeni video oyunlarını detaylı biçimde görme imkânı yakaladığı canlı yayına ev sahipliği yaptı. Şovda The Sims 3’ün en yeni genişleme paketi Island […]

17.04.2013 | ulasufuk

The Sims, Özel Açıklamalar, Yapımcılarla Soru Cevap ve Canlı Oynanış Demosu İle Dolu Canlı Yayına Ev Sahipliği Yaptı

The Sims bugün, izleyenlerin birbirinden heyecanlı haberleri öğrendiği ve serinin bu yıl çıkacak olan en yeni video oyunlarını detaylı biçimde görme imkânı yakaladığı canlı yayına ev sahipliği yaptı. Şovda The Sims 3’ün en yeni genişleme paketi Island Paradise’tan canlı oynanış demosu gösterilirken, bir sonraki ek paket The Sims 3 Movie Stuff ve The Sims 3 Store’daki yeni dünya Dragon Valley de ilk kez duyuruldu. İzleyenler ayrıca soru cevap oturumları, yorum panoları ve anketler yoluyla The Sims geliştirme ekibiyle bir araya gelme imkanını da yakaladı.

The Sims 3 Island Paradise The Sims 3 PC oyun serisinde ilk kez yer alan tatil köyü yönetimi özelliğinin gösterildiği canlı demo ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. Oyuncular kendi tatil köylerini inşa edebilecek, sahiplenebilecek ve işletebilecek ve bu şekilde para da kazanabilecekler. Oyuncular başarılı bir tatil köyü işletmecisi olabilmek için bir yandan gelir ve giderlerini dengelerken, diğer yandan misafirlerini etkilemeye çalışacaklar. Tatil köyü sahibi olmak ve işletmeye ek olarak oyuncular bir yüzen evin dümenine geçip denizde yaşayabilecek, dalgaların altına dalıp sualtı dünyasını keşfedebilecek, plajda günün keyfini çıkarabilecek ve yeni adaları keşfe çıkabilecekler. The Sims 3 Island Paradise 28 Haziran 2013’te oyuncularla buluşacak. Daha fazla bilgiyi http://thesims.com/en_GB/the-sims-3-island-paradise adresinden alabilirsiniz.

Şov sırasında bu Eylül ayında çıkacak yeni ek paket The Sims 3 Movie Stuff da duyuruldu. Western ve korku gibi çeşitli temalar sayesinde oyuncular farklı temalı dekorlar, mobilyalar ve giysiler ile birbirinden farklı hikâyelerini anlatmak için özel ortamlar yaratabilecekler. Bu yeni ek paket hakkındaki bilgiler önümüzdeki hafta ve aylarda açıklanacak.

The Sims 3 Store da spot ışıklarını kaçırmadı ve The Sims 3 serisine katılan en yeni dijital dünya olan The Sims 3 Dragon Valley’i duyurdu. The Sims 3 Dragon Valley’de hayat efsanevi sürprizlerle dolu olacak. Bu dünyada yeni Sim’ler, mekanlar, özel giysi ve eşyalara ek olarak bir de sevimli bebek ejderha bulunacak! The Sims 3 Dragon Valley tüm dünyada yılın ileriki aylarında satışa sunulacak. Bu heyecan verici yeni dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi Facebook, Twitter ve http://store.thesims3.com/ adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.