-->
Company of Heroes 2 Ön İnceleme

Oyunun seslerine gelecek olursak, belki de en büyük sıçrayışı burada görüyoruz. İlk oyuna kıyasla seslerin ne kadar geliştiği bariz şekilde hissediliyor. Ses ve müzikler de oyunun havasını gayet iyi yansıtıyor. Silah ve bomba sesleri savaş alanında insanı etkilemeye başarıyor. Oyunun atmosferine değinmek gerekirse, aksiyonun zirve yaptığı sahnelerde savaş atmosferini iliklerinize kadar yaşamanızı sağlıyor. Çatışma sahnelerinde […]

16.04.2013 | ulasufuk

Oyunun seslerine gelecek olursak, belki de en büyük sıçrayışı burada görüyoruz. İlk oyuna kıyasla seslerin ne kadar geliştiği bariz şekilde hissediliyor. Ses ve müzikler de oyunun havasını gayet iyi yansıtıyor. Silah ve bomba sesleri savaş alanında insanı etkilemeye başarıyor. Oyunun atmosferine değinmek gerekirse, aksiyonun zirve yaptığı sahnelerde savaş atmosferini iliklerinize kadar yaşamanızı sağlıyor. Çatışma sahnelerinde göz gözü görmemesi her yerden gelen ateş sesleri ve birbiri ardına patlayan bombalar insanı etkilemeyi başarıyor.
 
Company-of-Heroes-2-ön-inceleme3
 
Company of Heroes 2’nin Baş Yapımcısı Jonathan Dowdeswell yaptığı açıklamada “SEGA tarafından satın alınmamız bize uzun soluklu PC serileri bakımından müthiş bir tecrübeye sahip yeni bir ortakla çalışma imkânı verdi. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunabilecek bir ekibe sahip olduğumuzu bilmek bize büyük güven veriyor.” Jonathan Dowdeswell’ın dediği gibi Company of Heroes serisi SEGA ile beraber güzel işlere imza atacağa benziyor. Company of Heroes 2 bu ortaklığın ilk meyvesi olarak bizlerle buluşuyor. Hiç şüphe yok ki herkesin hem fikir olacağı konu ise Company of Heroes 2 grafik ve ses olarak serinin en iyi oyunu olduğudur. Gerçekten de Relic Entertainment bu konuya çok önem vermiş.
 
Company-of-Heroes-2-ön-inceleme4
 
Sonuç olarak Company of Heroes 2’in betası atmosferi ,sesleri , yenilikleri ve grafiklerleri ile biz oyun severleri fazlası ile tatmin etmeyi başarıyor. Oyun ufak tefek hataları dışında çok güzel gözüksede tam sürümü çıkmadığı sürece tam anlamı ile bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama oynanabilirlik ve grafik açısından çok güzel bir oyun olacağı şimdiden belli diyebiliriz.
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!