-->
Castle of Illusion, XBLA, PSN ve PC İçin Yeniden Geliyor! (Video)

SEGA ve Disney Interactive Studios, ilk kez 1990 yılında yayınlanan SEGA Genesis/Mega Drive yapımı Castle of Illusion starring Mickey Mouse oyununu yüksek çözünürlüklü olarak yeniden geliştirdiklerini duyurdu. Sega Studios Avustralya tarafından baştan sona yeniden inşa edilen oyun, çarpıcı görseller ve yeni oynanış mekaniği ile sunulacak. Oyuncular oyunda Mickey’nin Minnie’yi kötü cadı Mizrabel’den kurtarma çabasına yardımcı olacak […]

16.04.2013 | ulasufuk

SEGA ve Disney Interactive Studios, ilk kez 1990 yılında yayınlanan SEGA Genesis/Mega Drive yapımı Castle of Illusion starring Mickey Mouse oyununu yüksek çözünürlüklü olarak yeniden geliştirdiklerini duyurdu.

Sega Studios Avustralya tarafından baştan sona yeniden inşa edilen oyun, çarpıcı görseller ve yeni oynanış mekaniği ile sunulacak. Oyuncular oyunda Mickey’nin Minnie’yi kötü cadı Mizrabel’den kurtarma çabasına yardımcı olacak ve orijinal hikayenin keyfine varacaklar.

PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade ve PC için bu yaz çıkması planlanan Castle of Illusion’ın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.