-->
Assassin’s Creed III–The Tyranny of King Washington’ın Son Bölümü “The Redemption” Bugünden İtibaren İndirilebilecek

Ubisoft, bugün üç bölümden oluşan Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington indirilebilir içerik serisinin üçüncü ve son bölümü olan The Redemption’ın Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ile Windows PC için indirilmeye sunulduğunu duyurdu.  Bölüm PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için ise yarından itibaren indirilebilecek. The Redemption, Xbox LIVE için 640 Microsoft […]

23.04.2013 | ulasufuk

Ubisoft, bugün üç bölümden oluşan Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington indirilebilir içerik serisinin üçüncü ve son bölümü olan The Redemption’ın Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ile Windows PC için indirilmeye sunulduğunu duyurdu.  Bölüm PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için ise yarından itibaren indirilebilecek.

The Redemption, Xbox LIVE için 640 Microsoft puanı, PC için £6.50, ve PlayStation Network içinse £6.49 fiyat etiketine sahip. Ayrıca tüm Assassin Creed III indirilebilir içerik paketleri Nintendo eShop ile artık Wii UTM üzerinden kullanılabilir. The Redemption Wii U içinse 16 Mayıs’ta satışa sunulacak.

The Tyranny of King Washington indirilebilir içerik serisinin ilk iki bölümünü tek DLC paketi olarak 800 Microsoft puanı ya da £7.99’dan satın alabilirsiniz. Yine Tyranny of King Washington’ın tüm bölümleri Assassin’s Creed III Season Pass ile de temin edilebilir, Season Pass, Xbox LIVE üzerinden 2400 Microsoft puanına, PlayStation Network ve Windows PC’de ise £23.99’dan satın alınabilir. Season Pass, Assassin’s Creed III’ün tüm beş indirilebilir içerik paketine erişim sağlar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!