-->
Army of Two: The Devil’s Cartel Oyun İnceleme

Oyunda karakterler üzerine yapılan ufak geliştirmelerden düşmanlarımız nasibini alamamış. Biz ne kadar gelişmiş isek onlar da bir o kadar mental olarak gerilemiş. Gerçekten yapay zeka bakımından oyunun sıkıntıları gözle görülür derecede can sıkıyor. Özellikle siper alma sisteminin oldukça önemli olduğu bir oyunda siperden çıkmadan 3 düşmanı indirebilmek oyundan alınan keyfi bozuyor. Bu arada siper alma […]

14.04.2013 | ulasufuk

Oyunda karakterler üzerine yapılan ufak geliştirmelerden düşmanlarımız nasibini alamamış. Biz ne kadar gelişmiş isek onlar da bir o kadar mental olarak gerilemiş. Gerçekten yapay zeka bakımından oyunun sıkıntıları gözle görülür derecede can sıkıyor. Özellikle siper alma sisteminin oldukça önemli olduğu bir oyunda siperden çıkmadan 3 düşmanı indirebilmek oyundan alınan keyfi bozuyor. Bu arada siper alma sistemi demişken bu kısımda da bazı yenilikler mevcut. Ancak pek olumlu yenilikler diyemeyeceğim. Tek güzel yönü siper almanın oldukça estetik bir hale gelmiş olmasıdır.
 
Army-of-Two-The-Devil's-Cartel-inceleme3
 
The Devil’s Cartel hikaye anlamında pek bir şey anlatmadığı için oyunun hikaye kısmını bir solukta bitirebiliyorsunuz. Peki o zaman oyunun çoklu oyuncu modları nasıl derseniz kısaca cevabım vasat olacaktır. Açıkçası çok daha etkili ve başarılı bir tasarımlar oldukça kaliteli bir çoklu oyuncu deneyimi yaşatılabilirmiş. Ancak EA’nın daha önemli projeleri var herhalde ki Army f Two’ya sıra gelmemiş.

Oyunun teknik yönlerine gelecek olursak bu açıdan bakıldığında ortalama bir yapım olduğu görülebiliyor. Görsel olarak mekan tasarımlarının farklılıkları olumlu olsa da karakter modellemeleri ve çevre etkileşimi ortalamanın altında. Teknik bakımdan oyunun en başarılı yönü sesleri olmuş diyebilirim. Silahınıza bağlı olarak oldukça farklı şekilde değişen mermi sesleri ve başarılı seslendirmeler sizi havaya sokmayı başarıyor.
 
Army-of-Two-The-Devil's-Cartel-inceleme4
 
Sonuç olarak klişe bir hikayeyi sıradan bir şekilde yorumlayan bir yapım ile karşı karşıyayız. Serinin gelişimi açısından bakıldığında ilerlemeden söz etmek çok zor. Ancak yine de aksiyon tutkunlarının koleksiyonunda bulunması gereken bir yapım diyebilirim. Co-op desteğinin olması belki de oyunun en büyük artısı olmuş…
  



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!