-->
Aral’dan Üç Büyük Oyun Serisine Dev 23 Nisan Kampanyası

Arşivinizi tamamlamak için kaçırılmayacak fırsat Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan soğuk bahar aylarına inat küçükten büyüğe bütün oyun severlerin içini ısıtacak bir 23 Nisan kampanyası geliyor. Tüm zamanların satış rekorlarını kıran en iyi savaş oyunu Call of Duty ile en eğlenceli oyunlar arasında gösterilen en renkli ve en sevimli karakterlere sahip Skylanders Giants serilerinin […]

20.04.2013 | ulasufuk

Arşivinizi tamamlamak için kaçırılmayacak fırsat

Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan soğuk bahar aylarına inat küçükten büyüğe bütün oyun severlerin içini ısıtacak bir 23 Nisan kampanyası geliyor.

Tüm zamanların satış rekorlarını kıran en iyi savaş oyunu Call of Duty ile en eğlenceli oyunlar arasında gösterilen en renkli ve en sevimli karakterlere sahip Skylanders Giants serilerinin tamamında %50’ye varan, The Sims 3’de heyecanınızı ve keyfinizi arttıran eklenti ve stuff paketlerinde ise %30’a varan indirim oyun severleri bekliyor.

19 – 28 Nisan tarihleri arasında tüm satış noktalarında Call of Duty ve Skylanders Giants serileri ile The Sims 3 eklenti ve stuff paketlerini indirimli fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

COD-A4-Kampanya
Skylanders-23Nisan
Sims3-23Nisan-Kampanyasi



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!