-->
Zerg İstilası BaşladıI! StarCraft II: Heart of the Swarm Çıktı

Kerrigan’ın intikam arzusuyla ateşlenen yeni genişleme paketi yeni çokluoyuncu birimleri ve her yetenek seviyesindeki oyuncular için yeni özellikler ekliyor Bıçaklar Kraliçesi geliyor! Blizzard Entertainment, Inc. bugün StarCraft® II destanının yeni bölümü StarCraft® II: Heart of the Swarm™ ile dünya çapında zerg istilasını  başlattı. Kerrigan, sürüsünün de yardımıyla Arcturus Mengsk’ten sonsuza kadar kurtulmayı amaçlıyor. Oyuncular Heart […]

12.03.2013 | ulasufuk

Kerrigan’ın intikam arzusuyla ateşlenen yeni genişleme paketi yeni çokluoyuncu birimleri ve her yetenek seviyesindeki oyuncular için yeni özellikler ekliyor

Bıçaklar Kraliçesi geliyor! Blizzard Entertainment, Inc. bugün StarCraft® II destanının yeni bölümü StarCraft® II: Heart of the Swarm ile dünya çapında zerg istilasını  başlattı. Kerrigan, sürüsünün de yardımıyla Arcturus Mengsk’ten sonsuza kadar kurtulmayı amaçlıyor.

Oyuncular Heart of the Swarm’ı Amerika, Kanada, Avrupa, Türkiye, Rusya, Güney Kore, Avustralya, Yeni Zelanda, Güneydoğu Asya, Meksika, Şili, Brezilya, Tayvan, Hong Kong ve Macau’da perakende mağazalardan ve ayrıca oyunun resmi web sayfasından (www.StarCraft2.com) dijital olarak satın alabilirler.

Heart of the Swarm, StarCraft II’nin tüm özelliklerini daha da geliştiriyor” diyor Blizzard Entertainment kurucu ortaklarından, CEO Mike Morhaime. “Kerrigan’ın hikayesine, yeni çokluoyuncu birim ve haritalarına ek olarak oyuncuların StarCraft II’yi daha eğlenceli ve öğrenmesi daha kolay hale getiren yeni özellikleri ve yeni online öğeleri de çok seveceklerini düşünüyoruz.”

Standard, Collector’s ve Digital Deluxe Versiyonları

StarCraft II: Heart of the Swarm ülke genelinde Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7/Windows® 8 ve Macintosh® için DVD-ROM şeklinde piyasaya çıktı. Genişleme paketi www.StarCraft2.com adresinden dijital olarak da satın alınabilir. Blizzard ayrıca perakendeye özel, içinde bir çok dijital ve fiziksel bonus bulunan Heart of the Swarm Collector’s Edition versiyonunu da satışa sundu.

Oyuncular isterlerse Collector’s Edition versiyonunda bulunan tüm dijital bonusları içinde barındıran Digital Deluxe versiyonunu www.StarCraft2.com üzerinden satın alabilirler. Oyunun standart versiyonunu perakende veya dijital olarak satın alan ve Digital Deluxe versiyonuna yükseltmek isteyen oyuncular ise (bağımsız Digital Deluxe versiyonu satışta olduğu sürece) bunu 15 € karşılığında gerçekleştirebilirler.

Heart of the Swarm Digital Deluxe versiyonunda genişleme paketinin dijital kopyasına ek olarak şu oyun-içi bonusları da bulunuyor:

  • StarCraft II Torrasque: Zerg Ultralisk’lerinize korkutucu yeni bir görünüm kazandıracak Torraque ile Sürü’nün düşmanlarını ezin.
  • StarCraft II Portre ve Çıkartmaları: Yeni Sürü temalı portre ve çıkartmalar ile online profilinizi ve oyun içindeki ordunuzu kişiselleştirin.
  • World of Warcraft® Oyun-İçi Evcil Hayvanı: Baneling evcil hayvanı Pet Battle sahnesindeki yerini almaya can atıyor.
  • Diablo® III Bıçak Kanatları ve Sancak Mührü: Bıçaklar Kraliçesi’nin şerefine zerg-benzeri kanatlar çıkarın, Sanctuary’de Sürü’ye bağlılığınızı göstermek üzere özel sancak mührünüzü kullanın.

Perakendeye özel Heart of the Swarm Collector’s Edition versiyonunda oyunun DVD-ROM kopyasına ek olarak, Digital Deluxe versiyonunda bulunan tüm içerik ve ayrıca şu özel bonuslar bulunuyor:

  • Sahne Arkası DVD ve Blu-ray’i: Geliştiricilerden yorumlar, seslendirenlerle yapılan röportajlar ve camianın önde gelen isimleri tarafından seslendirilen StarCraft’ın eSpor mirasına retrospektif bakış ile kendinizi StarCraft evrenine kaptırın.
  • Collector’s Edition Soundtrack CD’si: Oyundan 11 müziği içeren bu koleksiyon ile Heart of the Swarm müzik deneyiminizi daha da geliştirin.
  • Heart of the Swarm Ciltli Çizim Kitabı: Bu 144 sayfalık kitapta genişleme paketinden daha önce görülmemiş çizimler, erken konsept tasarımları ve detaylı 3D resimler bulacaksınız.
  • Zerg Rush Fare Altlığı: Bu Collector’s Edition fare altılığı Sürü saldırısı altında dayanmaya çalışan Terran Hükümdarlığı’nı betimliyor.

Heart of the Swarm Oyun Özellikleri

Heart of the Swarm hikayeyi StarCraft II: Wings of Liberty®’nin bıraktığı yerden devam ettiriyor ve Sürü’yü bir araya toplamaya ve Arcturus Mengsk’ten intikam almaya çalışan Kerrigan’a yoğunlaşıyor. 20 hikaye görevi boyunca oyuncular Kerrigan’ı takip edecek ve galakside dolaşarak birbirinden farklı zerg ırklarını sürüsüne ekleyecekler. Kerrigan görevden göreve ilerlerken gücünü git gide arttıracak ve oyuncular da Kerrigan’ı güçlü yeni yeteneklerle kişiselleştirip, çeşitli zerg soylarını oyun stillerine uyacak şekilde korkutucu yeni ırklara evrimleştirebilecekler.

Heart of the Swarm çokluoyuncu modlarında yeni savaş silahları da görücüye çıkıyor: Terran Hellbats, Zerg Swarm Hosts ve Protoss Tempests gibi yeni birimlere ek olarak yeni özelliklerle geliştirilen Wings of Liberty birimleri de bulunuyor. Grup ve klan sistemleri; yeni oyuncuların tek kişilik hikayeden çokluoyuncuya geçişlerini kolaylaştıracak eğitim ve karşılıklı yapay zeka modları; sıralamasız eşleştirmeler; oyuncuların dünyanın diğer bölgelerindeki oyuncularla savaşabilmelerini sağlayan Global Play; ek istatistik takipleri; kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri; daha canlı savaşlar için geliştirilmiş fizik sistemi; tekrarları arkadaşlarınızla izleyip, istediğiniz zaman girip kontrolü elinize alabileceğiniz “Watch With Others” ve “Take Command”; Heart of the Swarm oyuncularına online profilleri için yeni kişiselleştirme seçenekleri kazandıracak level sistemi gibi yeni özellikler de oyun deneyimini daha da geliştiriyor.

Heart of the Swarm’ın çıkışını ve dünya çapındaki zerg istilasını kutlamak adına ünlü eSpor yorumcusu Seas “Day[9]” Plott ile yapılan özel canlı yayını kaçıran oyuncular, videoyu www.Twitch.tv/StarCraft arşivinden seyredebilirler.

StarCraft II: Heart of the Swarm hakkında daha fazla bilgi için www.StarCraft2.com adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!