-->
Yepyeni Dragon’s Dogma: Dark Arisen & RE Revelations Videoları

Bazen, Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın yeni videosunda da göreceğiniz üzere, başarılı olmak için büyüyle kaba kuvveti birleştirmek gerekir. Mystic Knight’ı önce bir grup Pyre Saurian’ın canını almaya çalışırken, sonra da oradan geçmekte olan Strigoi’ye binerek Cursed Dragon’ın sandviçine malzeme olmaktan kurtulurken göreceksiniz. Dragon’s Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni […]

21.03.2013 | ulasufuk

Bazen, Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın yeni videosunda da göreceğiniz üzere, başarılı olmak için büyüyle kaba kuvveti birleştirmek gerekir. Mystic Knight’ı önce bir grup Pyre Saurian’ın canını almaya çalışırken, sonra da oradan geçmekte olan Strigoi’ye binerek Cursed Dragon’ın sandviçine malzeme olmaktan kurtulurken göreceksiniz.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni bir yeraltı diyarı da sunacak. Orijinal oyuna sahip olan oyuncular kayıt dosyalarını kullanarak Arisen olarak yolculuklarına devam edebilecek, seri ile yeni tanışacak oyuncular ise Dragon’s Dogma deneyimlerine sıfırdan başlayabilecekler. Dragon’s Dogma: Dark Arisen 26 Nisan’da Avrupa’da piyasada olacak.

 

 

Resident Evil Revelations’ın en yeni fragmanı T-Abyss virüsü masum dünyada yayılırken Jill Valentine ve Chris Redfield’ı bekleyen kabus gibi senaryo hakkında yeni detaylar veriyor. Resident Evil Revelations korkutucu bir yeni düşman, ekstra ‘Infernal’ zorluk modu, Residentevil.net entegrasyonu ve Raid modu geliştirmelerinin de aralarında bulunduğu ek içerik ile yenilenmiş olarak ev konsollarına ve PC’ye dönüyor. Oyuncular 24 Mayıs’ta Avrupa’da Xbox 360, PlayStation 3, Wii U ve PC için piyasaya çıkacak olan Resident Evil Revelations ile korkuyla yüzleşecekler.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!