-->
Ubisoft, Call of Juarez Gunslinger Fragmanını Yayınladı

Ubisoft bugün Call of Juarez® Gunslinger için yeni bir fragman yayınladı. Call of Juarez® Gunslinger altın madenlerinin tozundan, barların kirine kadar Vahşi Batı dönemine ve hikayelerine saygı duruşu niteliğinde bir oyun. Oyuncular hayatını Batı’nın en kötü şöhretli suçlularının peşinde geçirmiş acımasız ödül avcısı Silas Greaves’in epik yolculuğuna katılacaklar. Şimdi hikayesini anlatma sırası Silas’ta ve bu […]

08.03.2013 | ulasufuk

Ubisoft bugün Call of Juarez® Gunslinger için yeni bir fragman yayınladı.

Call of Juarez® Gunslinger altın madenlerinin tozundan, barların kirine kadar Vahşi Batı dönemine ve hikayelerine saygı duruşu niteliğinde bir oyun. Oyuncular hayatını Batı’nın en kötü şöhretli suçlularının peşinde geçirmiş acımasız ödül avcısı Silas Greaves’in epik yolculuğuna katılacaklar. Şimdi hikayesini anlatma sırası Silas’ta ve bu hikaye Vahşi Batı dönemi gibi hem efsanelerle, hem de tarihi gerçeklerle dolu.

Pat Garret, Jesse James ve Butch Cassidy gibi Batı’nın en kötü şöhretli isimleriyle karşılaşacağınız oyun gerçek insanlar ile söylenceler arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracak. Call of Juarez® Gunslinger oyunculara Eski Batı’nın en büyük efsanelerini yaşama fırsatı sunacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!