-->
Sniper Elite V3, 2014 Yılında Geliyor!

Rebellion ve 505 Games tarafından, Sniper Elite V3’ün PC,PS3,Xbox 360 ile yeni nesil konsollar için 2014 yılı içerisinde çıkış yapacağı onaylandı. Yine İkinci Dünya Savaşında geçeceği belirtilen oyunun resmi duyuru ile detaylarının önümüzdeki günlerde yapılacağı söylendi. Serinin geçen yıl piyasaya çıkan bir önceki oyunu Sniper Elite V2, çıkışından bu yana 1,1 milyon adetlik satış rakamına ulaştı.

15.03.2013 | ulasufuk

Rebellion ve 505 Games tarafından, Sniper Elite V3’ün PC,PS3,Xbox 360 ile yeni nesil konsollar için 2014 yılı içerisinde çıkış yapacağı onaylandı.

Yine İkinci Dünya Savaşında geçeceği belirtilen oyunun resmi duyuru ile detaylarının önümüzdeki günlerde yapılacağı söylendi. Serinin geçen yıl piyasaya çıkan bir önceki oyunu Sniper Elite V2, çıkışından bu yana 1,1 milyon adetlik satış rakamına ulaştı.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!