-->
SimCity, 10 yıllık Bekleyişi Sonlandırmak İçin Geldi

Hayallerinizdeki şehirleri yaratmaya hazır mısınız? Hayranlarının uzun yıllardır heyecan ve sabırsızlıkla beklediği SimCity’de, ilk gün yaşanan yoğunluk sunucuların kitlenmesine sebep oldu. Ancak EA bu yoğun talep karşısında oyunun Avrupa çıkışında yaşanacak server sorunlarını minimum düzeye indirebilmek için daha fazla server açılacağını belirtti. Bir şehir simülasyonu olan SimCity’de oyunun çıktığı ilk 24 saatte oyuncular tarafından 38 […]

08.03.2013 | ulasufuk

Hayallerinizdeki şehirleri yaratmaya hazır mısınız?

Hayranlarının uzun yıllardır heyecan ve sabırsızlıkla beklediği SimCity’de, ilk gün yaşanan yoğunluk sunucuların kitlenmesine sebep oldu. Ancak EA bu yoğun talep karşısında oyunun Avrupa çıkışında yaşanacak server sorunlarını minimum düzeye indirebilmek için daha fazla server açılacağını belirtti.

Bir şehir simülasyonu olan SimCity’de oyunun çıktığı ilk 24 saatte oyuncular tarafından 38 milyon bina ve 7,5 milyon kilometre otoyol yapımı gerçekleştirdi, 18 milyondan fazla binada ise yangın çıktı.

Bugüne kadarki en gelişmiş simülasyon motoruna sahip olan SimCity ilk incelemelerinde olumlu puanlar almayı başardı. SimCity’nin oyun severlere her türlü eğlenceyi sunduğu ve bağımlılık verici olduğu yorumlarının altı çizildi.

8 Mart Cuma gününden itibaren oyunu Türkiye’deki tüm mağazalardan satın alabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!