-->
SEGA, Company of Heroes 2’nin Yeni Çıkış Tarihini Açıkladı

THQ’nun iflas etmesinin ardından SEGA’nın satın aldığı Company of Heroes 2’nin çıkış tarihi açıklandı. SEGA tarafından yapılan açıklamaya göre, THQ’nun iflasından önce Mart ayı için planlanan oyun PC ve Mac için 25 Haziran’da çıkış yapacak. Ayrıca oyunun yapımcısı Greg Wilson, Relic Entertainment tarafından geliştirilen Company of Heroes 2 için beta sürecinin başlatacaklarını ve konu ile […]

06.03.2013 | ulasufuk

THQ’nun iflas etmesinin ardından SEGA’nın satın aldığı Company of Heroes 2’nin çıkış tarihi açıklandı.

SEGA tarafından yapılan açıklamaya göre, THQ’nun iflasından önce Mart ayı için planlanan oyun PC ve Mac için 25 Haziran’da çıkış yapacak. Ayrıca oyunun yapımcısı Greg Wilson, Relic Entertainment tarafından geliştirilen Company of Heroes 2 için beta sürecinin başlatacaklarını ve konu ile ilgili duyurunun da yakın zamanda yapılacağını belirtti.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.