-->
Saints Row IV Duyuruldu (Video)

Deep Silver, Saints Row IV’ü duyurdu. Çıkış tarihi ve duyuru videosu da yayınlanan oyun, belirtilene göre mevcut konsollar ile PC için 20 Ağustos’ta Kuzey Amerika’da, diğer tüm bölgelerde ise 23 Ağustos’ta çıkış yapacak. Bildiğiniz gibi, Saints Row serisi THQ’nun iflasından sonra Deep Silver’a geçmişti. Volition tarafından geliştirilen oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

15.03.2013 | ulasufuk

Deep Silver, Saints Row IV’ü duyurdu. Çıkış tarihi ve duyuru videosu da yayınlanan oyun, belirtilene göre mevcut konsollar ile PC için 20 Ağustos’ta Kuzey Amerika’da, diğer tüm bölgelerde ise 23 Ağustos’ta çıkış yapacak.

Bildiğiniz gibi, Saints Row serisi THQ’nun iflasından sonra Deep Silver’a geçmişti. Volition tarafından geliştirilen oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!