-->
Resident Evil: Revelations HD’den Infernal Mode Videosu

Capcom, Resident Evil: Revelations’ın konsol ve PC sürümlerinde Infernal Mode olarak adlandırılan yepyeni bir “aşırı zorluk” modunun yer alacağını duyurdu. Infernal Modu için bir de oynanış videosu yayınlanırken, bu videoda T-Abyss virüsü kaynaklı mutasyona uğramış bir yaratık olan Wall Blister isimli yepyeni bir düşmanda gösterilmektedir. 21 Mayıs’ta da PS3, Xbox 360, Wii U ve PC […]

05.03.2013 | ulasufuk

Capcom, Resident Evil: Revelations’ın konsol ve PC sürümlerinde Infernal Mode olarak adlandırılan yepyeni bir “aşırı zorluk” modunun yer alacağını duyurdu.

Infernal Modu için bir de oynanış videosu yayınlanırken, bu videoda T-Abyss virüsü kaynaklı mutasyona uğramış bir yaratık olan Wall Blister isimli yepyeni bir düşmanda gösterilmektedir.

21 Mayıs’ta da PS3, Xbox 360, Wii U ve PC için çıkış yapacak oyunun daha önce çıkış yapan 3DS sürümünde yer almayan Infernal Modu için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!