-->
Playstore’da Square Enix Oyunlarında %75’e Varan İndirim Fırsatı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da heyecan verici bir kampanya daha başlıyor. Square Enix’in popüler oyunları, 15 Mart – 19 Mart tarihleri arasında %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sunuluyor.  TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere sunduğu kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. TTNET’li oyunseverler, dünya çapında ün kazanmış […]

15.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da heyecan verici bir kampanya daha başlıyor. Square Enix’in popüler oyunları, 15 Mart – 19 Mart tarihleri arasında %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sunuluyor. 

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere sunduğu kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. TTNET’li oyunseverler, dünya çapında ün kazanmış oyunlara imza atan Japon firma Square Enix’in popüler oyunlarını %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan alabilecekler.

Bu heyecan verici kampanya, 15 Mart – 19 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. Oyunseverler kampanya kapsamında; “Hitman Absolution”, “Hitman: Absolution – Professional Edition ”, “Sleeping Dogs Limited Edition”, “Deus Ex Revolution”, “Just Cause”, “Supreme Commander”, “Thief: Deadly Shadows “ ve “Dungeon Siege III” adlı oyunlara 9,9 TL’den 48 TL’ye varan indirimli fiyatlarla sahip olabilecekler.

Playstore önümüzdeki dönemlerde de dünyaca ünlü oyunları en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla oyunseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.
http://www.playstore.com/#!/kampanya/se_kampanyasi

 

BASIN BÜLTENİ

 

Square-Enix-Kampanya



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!