-->
PES UEFA Şampiyonlar Festivali Başlıyor

Konami Digital Entertainment GmbH, PES 2013 UEFA Şampiyonlar Festivali Turnuvasının başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. PlayStation işbirliğiyle KONAMI tarafından düzenlenen turnuvaya katılacak  PES 2013 oyuncuları, 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini canlı seyretme şansını yakalayabilecekler Turnuva 18 yaş üstü tüm PES 2013 PS3 oyuncularına açık ve katılmak da son derece basit […]

06.03.2013 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment GmbH, PES 2013 UEFA Şampiyonlar Festivali Turnuvasının başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

PlayStation işbirliğiyle KONAMI tarafından düzenlenen turnuvaya katılacak  PES 2013 oyuncuları, 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini canlı seyretme şansını yakalayabilecekler

Turnuva 18 yaş üstü tüm PES 2013 PS3 oyuncularına açık ve katılmak da son derece basit – yapmanız gereken tek şey www.peschampionsfestival.com adresine girmek ve ülkeniz, PSN ID’niz ve irtibat bilgileriniz ile kayıt olmak. Bu işlemin ardından kayıtlı oyuncuların turnuva süresince diğerlerine karşı oynayacağı tüm maçlar lig sıralamasındaki yerlerine etki edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi maç haftasında Pazartesi gecesi 00:01’de başlayıp Pazar gecesi 23:59’da sona erecek şekilde altı ayrı turnuva düzenleyeceğiz. Katılımcı ülkeler için hazırlanan ayrı lig sıralamalarında en üst sırada yer alan oyuncular, bölgeleri için online finale katılma hakkı kazanacaklar. Ayrıca altı turnuvadan en iyi iki ikinci de yerel online finaller için gereken sekiz oyuncuyu tamamlamak üzere bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. Yerel şampiyonlar bundan sonra Avrupa kulüp futbolunun zirvesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarışmak üzere Londra’ya gidecekler.

Oyuncular altı turnuvaya da katılabilecek, her seferinde kayıt yaptırmak zorunda olmayacaklar – yapmanız gereken tek şey online oynamak ve kazanmak, böylece www.peschampionsfestival.com adresinde istediğiniz zaman kontrol edebileceğiniz sıralamalarda kendinize yer bulmuş olacaksınız. Ancak her bir katılımcı yerel finaller için tek bir yeri garantileyebilecek.

Altı turnuvanın tarihleri şu şekilde:

4 Mart Pazartesi’den 10 Mart Pazar’a

11 Mart Pazartesi’den 17 Mart Pazar’a

1 Nisan Pazartesi’den 7 Nisan Pazar’a

8 Nisan Pazartesi’den 14 Nisan Pazar’a

22 Nisan Pazartesi’den 28 Nisan Pazar’a

29 Nisan Pazartesi’den 5 Mayıs Pazar’a

Her ülke için online finaller 8 Mayıs Çarşamba akşamı yapılacak.

Online finalleri kazananlar 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinden bir gün önce, 25 Mayıs Cuma günü Londra’ya uçacaklar.

PES UEFA Şampiyonlar Festivali Turnuvasını kazanan oyuncuya PlayStation tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline iki bilet hediye edilecek; Konami Digital Entertainment ve PlayStation tarafından diğer oyunculara da cömert hediyeler sunulacak.

Oyun hakkında daha fazla bilgiyi www.konami-pes2013.com adresinden alabilirsiniz. Turnuva yalnızca 18 yaş ve üstü PS3 oyuncularına açıktır. Katılım koşullarının tam listesi için lütfen www.peschampionsfestival.com adresini ziyaret edin veya support@konamisupport.co.uk adresiyle irtibat kurun.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!