-->
Merakla Beklenen “BioShock Infinite” Oyunu Dünya İle Aynı Anda Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, yılın en çok beklenen oyunlarından “BioShock Infinite”ı dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor.  TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her geçen gün eklenen yeni oyunlarla içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Yılın en çok beklenen oyunlarından “BioShock Infinite”, dünyayla aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Playstore’da oyun, 108 TL fiyatı […]

26.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, yılın en çok beklenen oyunlarından “BioShock Infinite”ı dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor. 

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her geçen gün eklenen yeni oyunlarla içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Yılın en çok beklenen oyunlarından “BioShock Infinite”, dünyayla aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Playstore’da oyun, 108 TL fiyatı ve TTNET’lilere özel 9 TL den başlayan taksit seçenekleriyle sunuluyor.

Oldukça iddialı bir oyun olan “Bioshock Infinite”, merak uyandırıcı hikâyesiyle de dikkat çekiyor. Oyun, Columbia şehrinde, bir anda iz bırakmadan ortadan kaybolan Elizabeth adlı genç kadını bulmakla görevlendirilmiş ajan Booker DeWitt’in hikâyesini konu alıyor.

“BioShock Infinite” hakkında diğer detayları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/bioshock-infinite

 

BASIN BÜLTENİ

 

Bioshock-infnite



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!