-->
Lost Planet 3 Haziran Ayında Piyasada Olacak

Lost Planet ile özdeşleşen ekstrem koşullar 28 Haziran’da Avrupa’da çıkacak olan Lost Planet 3 ile her zamankinden daha sert olarak geri dönüyor. Lost Planet serisinin en yeni oyunu Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için piyasaya çıkacak. Yeni fragmanda E.D.N. III’te sizleri nelerin beklediğini görebilir, ayrıca Kar Korsanlarını ve yeni dev Akrid Carrier’i gösteren ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz. […]

07.03.2013 | ulasufuk

Lost Planet ile özdeşleşen ekstrem koşullar 28 Haziran’da Avrupa’da çıkacak olan Lost Planet 3 ile her zamankinden daha sert olarak geri dönüyor. Lost Planet serisinin en yeni oyunu Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için piyasaya çıkacak.

Yeni fragmanda E.D.N. III’te sizleri nelerin beklediğini görebilir, ayrıca Kar Korsanlarını ve yeni dev Akrid Carrier’i gösteren ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Fragman NEVEC çalışanı Jim Peyton’ın E.D.N. III’te, gezegenin enerji kaynağı olan T-Eng’den örnekler ararken geçirdiği zamanın hikayesini anlatmaya devam ediyor. Jim bu görevlerden biri sırasında E.D.N. III’e özgü Akrid’lerin saldırısına uğruyor ve Rig’i bir buz çatlağından aşağı düşerek Jim’in yaralanmasına ve bayılmasına neden oluyor. Jim uyandığında kendisini gezegenin donmuş yüzeyinin çok altındaki gizli bir üste buluyor. Üste yaşayanlardan biri olan, Kar Korsanlarının lideri So’ichi’nin kızı Mira tarafından kurtarıldığını anlayan Jim, NEVEC’in E.D.N. III’teki tek insan topluluğu olmadığının farkına varıyor.

Acaba Kar Korsanları NEVEC’i iyi karşılayacak mı, yoksa Jim E.D.N. III’te yeni bir düşman gücüyle karşı karşıya mı kalacak?

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!