-->
Efsane Simülasyon Oyunu “SimCity” Dünya İle Aynı Anda Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Efsane simülasyon oyunu “Simcity”, dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverler ile buluşuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kataloğuna eklenen yeni ürünler ile gelişmeye devam ediyor. Oyun dünyasının efsane şehir kurma simülasyonu olan “SimCity” dünya […]

08.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Efsane simülasyon oyunu “Simcity”, dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverler ile buluşuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kataloğuna eklenen yeni ürünler ile gelişmeye devam ediyor. Oyun dünyasının efsane şehir kurma simülasyonu olan “SimCity” dünya ile aynı anda Playstore’da yerini aldı. Oyunseverler bu muhteşem oyuna, aylık 8 TL’den başlayan taksitlerle 96 TL’ye Playstore’dan ulaşabiliyorlar.

“SimCity”, oyunseverlere daha önce hiç görmediğiniz kadar dinamik, canlı ve görsel olarak etkileyici bir dünya sunuyor. Oyuncular ilk defa “SimCity”de yer alan Multicity özelliği sayesinde tek başına, arkadaşlarını davet ederek veya komşularına katılarak bölgesinde birden fazla şehir kurma imkanına sahip olacak.

BASIN BÜLTENİ

 

Simcity



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!