-->
EA’den Samsung Galaxy S4’ün Çıkışına 16 Oyun

Electronic Arts, Nisan ayında çıkış yapacak Samsung Galaxy S4’e 16 oyunla destek vermeyi planlıyor. Xbox 360 kontrollerini anımsatan özel bir gamepad ile duyurulan cihazın çıkışı ile birlikte gelecek oyunların arasında The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3, The Sims FreePlay, Need for Speed: Most Wanted, Monopoly, Plants vs. Zombies, Tetris Blitzand ve Bejeweled Blitz gibi […]

16.03.2013 | ulasufuk

Electronic Arts, Nisan ayında çıkış yapacak Samsung Galaxy S4’e 16 oyunla destek vermeyi planlıyor.

Xbox 360 kontrollerini anımsatan özel bir gamepad ile duyurulan cihazın çıkışı ile birlikte gelecek oyunların arasında The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3, The Sims FreePlay, Need for Speed: Most Wanted, Monopoly, Plants vs. Zombies, Tetris Blitzand ve Bejeweled Blitz gibi yapımlar yer alacak.

Electronic Arts yeni platformlar ve OEM başkan yardımcısı Glenn Roland konyla ilgili olarak; “Biz, Samsung Galaxy S4’ün çıkışı ile fanlarımızın favori mobil oyunlarının bazılarını getirmek için Samsung ile ortak çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Cihaz, yüksek çözünürlüklü, büyük ekran ve daha yüksek işlem gücü sayesinde Samsung tüketicilerinin oyunlarımıza daha güzel bakmaklarına bir fırsat verecektir.” dedi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!